Κυριάκος Μητσοτάκης από τα Χανιά – «Δεν χωρούν αψήφιστες ψήφοι την 21η Μαϊου – Ο λαός δεν θέλει δεύτερη φορά συμφορά, αλλά προκοπή»

Ο πρωθυπουργός, αναφέρθηκε και στους γονείς του με έναν συγκινητικό τρόπο λέγοντας ότι νιώθει σήμερα την παρουσία του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας Μητσοτάκη στα Χανιά

Την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας κήρυξε σήμερα από την Κρήτη και τα Χανιά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ανήμερα της επίσημης προκήρυξης των εκλογών στην οποία προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την επίσκεψή του στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Κατά την έναρξη της ομιλίας του ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους πολίτες των Χανίων και σημείωσε ότι από τα Χανιά που είναι οι ρίζες τού , του δίνει κουράγιο για τον εκλογικό αγώνα. Είπε ότι δεν επέλεξε τυχαία να μιλήσει σήμερα στα Χανιά αφού σήμερα επισκέφθηκε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και επισήμως προκηρύχθηκαν οι εκλογές.  Ο πρωθυπουργός, αναφέρθηκε και στους γονείς του με έναν συγκινητικό τρόπο λέγοντας ότι νιώθει σήμερα την παρουσία του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας Μητσοτάκη στα Χανιά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές, αναφέροντας ότι δεν θα είναι μόνο η Κρήτη αλλά όλη η χώρα μπλέ. «Γιατί ο λαός δεν θέλει δεύτερη φορά συμφορά, αλλά προκοπή», τόνισε χαρακτηριστικά.  Ο κ. Μητσοτάκης, ανέλυσε τις προκλήσεις που αντιμετώπισε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης αναφέροντας, μεταξύ άλλων, την υβριδική απειλή στα σύνορα, την πανδημία και τον πόλεμο στην Ουκρανία.