Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Ετοιμάζομαι να παντρευτώ και θα φέρω κλαρiνα από την επαρχiα»

Τον Κωνσταντίνο Πλεύρη με την σύντροφό του, Τζόρτζια Σιακαβάρα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και ο δημοσιογράφος, Ηλίας Σκουλάς.

Ο 83χρονος νομικός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων, για το πότε θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, αλλά και για το νέο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί για την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

«Ισχύει ότι θα παντρευτούμε, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα. Δεν θα καλέσω δημοσιογράφους στον γάμο μου», είπε αρχικά η Τζόρτζια Σικαβάρα.
Σχετικά με το νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης σχολίασε: «Οι ετεροφυλόφιλοι πρέπει να τεθούν παράνομοι. Όταν ένας άντρας πηγαίνει με μια γυναίκα να είναι παράνομος. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο γιος μου για του ομοφυλόφιλους, εγώ είμαι υπέρ του να ψηφιστεί ο νόμος. Οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να ενταχθούν στην κοινωνία».

«Πώς θα τα αποκτήσουν; Θα τα αγοράσουν; Δεν μπορεί να υιοθετεί παιδί ως άντρας. Πρέπει να είναι παντρεμένος και να υιοθετούν ένα παιδί μαζί για να είναι μέλος της οικογένειας», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.