Κηδεία Χρήστου Μουλά: Αποχώρησε πριν την ταφή η εγκυμονούσα σύζυγός του – Τι συνέβη

Τραγικές φιγούρες οι οικογένεια και η εγκυμονούσα σύζυγος του Χρήστου, που αποχώρησε από την τελετή νωρίτερα βαθιά συντετριμμένη.

Τι συνέβη

«Στις 09:00 ακριβώς έφτασε στην εκκλησία η σορός του Χρήστου Μουλά σκεπασμένη με την γαλανόλευκη σημαία. Η οικογένεια βρισκόταν ήδη από νωρίς το πρωί στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας και περίμενε για τελευταία φορά να αποχαιρετήσει το παιδί τους. Η σύζυγος τώρα του Χρήστου Μουλά έφυγε μετά από την σύσταση του γιατρού της καθώς περιμένει το πρώτο τους παιδί, της συνέστησε να φύγει από εδώ για να μην έτσι συγκινηθεί πολύ και κινδυνεύσει και η κύηση», είπε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Υπενθυμίζουμε ότι όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης 27/7, όταν πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνους Τασούλας, το ελληνικό Κοινοβούλιο θα υιοθετήσει το αγέννητο παιδί του σμηναγού Χρήστου Μουλά. Ο κ. Τασούλας θύμισε ότι αυτή είναι μία τακτική που ισχύει από την εποχή που ήταν πρόεδρος της Βουλής ο Απόστολος Κακλαμάνης.

Τι σημαίνει αυτό; Η ανατροφή του μέχρι και το 25ο χρόνο της ηλικίας του θα καλύπτεται ως ένα βαθμό από ένα χρηματικό μηνιαίο ποσό που θα του δίνει η Βουλή.