Κάτι δε πήγε καλά στο χειρουργείο: Τραγικά νέα για Κέιτ Μιντλετον, ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα, παγκόσμια θλίψη

Η Κέιτ Μίντλετον περνάει δύσκολες ώρες και μπορεί το παλάτι του Μπάκιγχαμ να τηρεί σιγή ιχθύος για το τι συμβαίνει με την υγεία της, ωστόσο, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, τα πράγματα είναι δύσκολα και σοβαρά.

Οι ελάχιστες και μετρημένες πληροφορίες που διαρρέουν, κάνουν λόγο ότι η πριγκίπισσα αναρρώνει μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και πως δεν θα επιστρέψει στα καθήκοντά της πριν από το Πάσχα.

Όμως, η Ισπανίδα δημοσιογράφος Concha Calleja, μίλησε στην εκπομπή Fiesta του Telecinco και αποκάλυψε ότι «μίλησα με έναν βοηθό στο παλάτι και με διαβεβαίωσε ότι κάτι δεν πήγε καλά στη μετεγχειρητική περίοδο. Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή, που γι’ αυτό αποφάσισαν να στείλουν αυτές τις δηλώσει. Η τελευταία φορά που την είδαμε ήταν στο χριστουγεννιάτικο γεύμα και από τότε άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Η Κέιτ εισήχθη στις 28 Δεκεμβρίου και βρίσκεται στα χέρια των γιατρών για αρκετές ημέρες. Πιστεύω ότι το παλάτι θα εκδώσει νέα ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες, εξηγώντας καλύτερα τι συμβαίνει. Η επέμβαση ήταν από μόνη της σοβαρή, διήρκεσε αρκετές ώρες και είχε αυξημένο κίνδυνο, που δεν προέκυψε στο χειρουργικό τραπέζι αλλά στη συνέχεια».

Οργιάζουν τα δημοσιεύματα για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

«Η Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο… κάτι κρύβουν» είναι ο τίτλος ενός ειδικού σε θέματα που αφορούν στο παλάτι, αποτυπώνοντας την κατάσταση που επικρατεί στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Ο δημοσιογράφος Μαρκ Ροσέ εξηγεί στο περιοδικό Madame Figaro ότι η κατάσταση είναι «πολύ σοβαρή», ενώ ο συγγραφέας του βιβλίου «Les Borgia à Buckingham» επεσήμανε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα χρειαστεί να μείνει για καιρό, μέχρι το Πάσχα συγκεκριμένα, μακριά από τα καθήκοντά της και τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, με το όργιο των φημών να πυροδοτείται και ορισμένα σενάρια να κάνουν λόγο για σοβαρή ασθένεια και άλλα για δύσκολη μετεγχειρητική πορεία.

Επίσης, μυστικό παραμένει το τι ακριβώς οδήγησε την Κέιτ στην επέμβαση, τη στιγμή που ορισμένοι εικάζουν ότι μπορεί να είναι κάτι γυναικολογικό ή άλλη σοβαρή νόσος.

«Η ανακοίνωση της εισαγωγής της στην Κλινική του Λονδίνου προκάλεσε σοκ, όχι μόνο επειδή πιστεύαμε ότι ήταν σε άριστη κατάσταση, αλλά και λόγω της διάρκειας παραμονής της στο νοσοκομείο και της ανάρρωσής της», σημειώνει στο Madame Figaro ο ειδικός σε θέματα βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

«Το παλάτι με διαφάνεια ανακοίνωσε την κατάσταση του βασιλιά Καρόλου, αλλά όσον αφορά την Κέιτ, τα πράγματα είναι διαφορετικά», είπε ο Ροσέ και πρόσθεσε ότι «η ακύρωση δημόσιων εμφανίσεων, επισκέψεων ή επίσημων ταξιδιών δεν είναι ασήμαντη. Είναι ένα σημάδι ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Διακινείται μία πεποίθηση που θέλει την πριγκίπισσα να έχει γυναικολογικό πρόβλημα. Αλλά αυτά είναι απλώς φήμες. Δεν πιστεύω ότι το παλάτι λέει ψέματα όταν διαψεύδει τα περί καρκίνου γιατί αργά ή γρήγορα θα το μάθουμε».