Κάθι Γκρίφιν: Σοκάρει με τα πρησμένα χείλη η ηθοποιός μετά από επέμβαση τατουάζ

Η Κάθι Γκρίφιν έδειξε τα δραματικά πρησμένα χείλη της, μετά από επέμβαση τατουάζ που υποβλήθηκε τον περασμένο μήνα.

«Είμαι χάλια, κοίτα με», είπε η κωμικός ηθοποιός στη φίλη της Kristen Johnston σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube και κατέγραψε τη διαδικασία.

Τότε η φίλη της γέλασε και τη ρώτησε αν τα χείλη της ήταν «αληθινά».

«Τι έκανες;» αναρωτήθηκε ρητορικά η Kristen Johnston.

Στις αρχές Ιουλίου, η 62χρονη Γκρίφιν υποβλήθηκε στη διαδικασία η οποία δίνει μια ημιμόνιμη απόχρωση χρώματος στα χείλη.

Όμως προκάλεσε στους θαυμαστές και τους φίλους της τεράστιο σοκ όταν αποκάλυψε πόσο πρησμένα ήταν μετά.

«Λοιπόν, η Kristen πιστεύει ότι είναι αισθητό. Δεν νομίζω ότι θα το καταλάβει κανείς», είπε διακωμωδώντας την κατάσταση.

Ο σύζυγος της Γκρίφιν, σε σχόλιό του έγραψε «σκ…» με την ηθοποιό να του απαντά πως «είναι λίγο πρησμένα».

Kathy Griffin shocks fans with dramatically swollen lips after tattoo procedure

Ενώ τα αποτελέσματα αρχικά προκάλεσαν σοκ στους οικείους της, η Γκρίφιν μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες των χειλιών της μετά την υποχώρηση του πρηξίματος, αποκαλύπτοντας μια διακριτική ροζ απόχρωση χωρίς κραγιόν.

Οι θαυμαστές της έσπευσαν να σχολιάσουν. «Το τελικό αποτέλεσμα είναι υπέροχο αλλά στην πρώτη έμοιαζες με την Κάιλι Τζένερ. Σε ευχαριστώ που με έκανες να γελάσω».

Ένας άλλος έγραψε: «Το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται υπέροχο, αλλά το αρχικό πρήξιμο με έκανε να πω “Ουάου». Ένας άλλος αστειεύτηκε λέγοντας πως θα έπρεπε να «φορέσει μάσκα» μέχρι να υποχωρήσει το πρήξιμο.

Συνολικά, οι followers της Γρκίφιν χάρηκαν που είδαν την ηθοποιό σε καλή διάθεση καθώς πριν από δύο χρόνια ήρθε αντιμέτωπη με καρκίνο στον πνεύμονα, τον οποίο κατάφερε να ξεπεράσει.