“Καλό ταξίδι στην χαμογελαστή Λίτσα”: Απέραντη θλίψη για τον χαμό της αγαπητής νοσηλεύτριας

Η τοπική κοινωνία της Πάτρας θρηνεί για την απώλεια της Λίτσας Ασπρομάλλη η οποία άφησε την τελευταία της πνοή, σκορπίζοντας τον θρήνο σε συγγενείς και φίλους.

Η άτυχη γυναίκα, ήταν η «ψυχή» των ΤΕΠ, στα οποία εργάστηκε από την πρώτη σχεδόν ημέρα που διορίστηκε στο ΓΝ Πατρών «Αγ. Ανδρέας» μέχρι και πρόσφατα, γι’ αυτό η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στους συναδέλφους της.

Η άτυχη νοσηλεύτρια άφησε πίσω της τα τρία της παιδιά

Πριν μερικά χρονιά, βρέθηκε αντιμέτωπη με τη δική της περιπέτεια υγείας και έδωσε σκληρή μάχη, τόσο για την ίδια, όσο και για τα τρία αγαπημένα της παιδιά.

Λίγα λόγια για την αγαπητή νοσηλεύτρια από την Πάτρα

Ήθελε πάντα να εξελίσσεται, να μαθαίνει περισσότερα και να γίνεται καλύτερη, γι’ αυτό ενώ είχε διοριστεί στο Νοσοκομείο, όταν της δόθηκε η ευκαιρία να σπουδάσει και σε ανώτατο ίδρυμα τη νοσηλευτική, το έκανε παράλληλα.

Το σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει «δυστυχώς είμαστε στη δυσάρεστη θέση να γνωστοποιήσω σε όλους τους συναδέλφους, ότι έφυγε από κοντά μας η συναδέλφισσα- εργαζόμενη στα ΤΕΠ, Λίτσα Ασπρομάλλη. Συναδέλφισσα Λίτσα καλό σου ταξίδι. Θερμά Συλλυπητήρια στους οικείους της».

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της νοσηλεύτριας στην Πάτρα

Χθες, Κυριακή, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτισαν την αδικοχαμένη γυναίκα, στην κηδεία της που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παραλίας Πατρών.