Ισπανία: Ζητείται Tik Toker για διαμονή σε φάρμα τα Σαββατοκύριακα – Δίνεται μισθός 2.000 ευρώ

Φάρμα στην Κορούνια της Ισπανίας αναζητά Tik Toker για να αναλάβει τη σελίδα της φάρμας στη γνωστή κοινωνική πλατφόρμα. Ως προϋπόθεση χρειάζεται η άριστη χρήση των ψηφιακών μέσων και να έχετε ελεύθερο ένα Σαββατοκύριακο.

Η πλατφόρμα του Tik Tok, μέρα με τη μέρα, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, τόσο σε προσωπικά προφίλ, όσο και ανάμεσα σε διάφορες επιχειρήσεις που θέλουν να διαφημίσουν το προϊόν τους

Κάτι αντίστοιχο θέλησε να κάνει και η παραπάνω φάρμα στην Ισπανία. Η αγγελία έγινε αμέσως viral και μάλιστα περισσότεροι από 200 άνθρωποι έστειλαν το βιογραφικό τους, με αποτέλεσμα η προθεσμία να λήγει σχετικά γρήγορα.

Antena3 también recoge nuestra iniciativa de Tiktoker de vacas

«Αναζητούμε κάποιον που αγαπά τις αγελάδες και τα γαϊδουράκια και που να θέλει να ζήσει την εμπειρία διαμονής για δύο ημέρες στη φάρμα μας», σχολίασε η ιδιοκτήτης της φάρμας, Sara Torreiro στην ισπανική τηλεόραση.

Όσο για το μισθό που θα πάρει για το περιεχόμενο που θα δημιουργήσει εκείνο το διήμερο; Θα φτάνει τις 2.000 ευρώ.

Τέλος, ανέφερε ότι «ο ιδανικός υποψήφιος δεν χρειάζεται να έχει εκατομμύρια followers. Aρκεί να θέλει να πάει τις 300 αγελάδες της φάρμας στην κορυφή του Tik Tok».