Ηράκλειο: 49χρονη τα έκανε «γυαλιά-καρφιά» σε καφενείο – Άρχισε να πετάει τραπέζια και καρέκλες

Σε μαινόμενο ταύρο μετατράπηκε ξαφνικά μια 49χρονη γυναίκα ενώ καθόταν με την παρέα της σε καφενείο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ άρχισε να πετά και να σπάει γλάστρες, τραπέζια και καρέκλες, χωρίς κανείς να μπορεί να την ηρεμήσει. Ούτε και οι αστυνομικοί που κλήθηκαν και τη συνέλαβαν.

Το περιστατικό συνέβη στις 6.30 το απόγευμα όταν η 49χρονη μαζί με την παρέα της καθόταν στο καφενείο και, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, έπιναν αλκοολούχα ποτά.

Χωρίς ουσιαστικό λόγο, η 49χρονη, η οποία εξετάζεται αν εκτός από αλκοόλ είχε κάνει χρήση και άλλης ουσίας, βρέθηκε εκτός ελέγχου και άρχισε να τα σπάει, προκαλώντας φθορές στο κατάστημα, στο οποίο δεν ήταν η πρώτη φορά που καθόταν ως θαμώνας.

Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός. Καθώς κανένας δε μπορούσε να την ηρεμήσει, η 51 ετών ιδιοκτήτρια του καφενείου, ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο καφενείο την συνέλαβαν και την οδήγησαν στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα, όπου για ώρες παρέμενε σαν αγρίμι, δυσχεραίνοντας ακόμα και την λειτουργία της υπηρεσίας.

Η 49χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη της ομαλής λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας.