Η Τζώρτζια καταγγέλλει ότι ο Τζήμερος της έστειλε επιθετικά μηνύματα μετά την ορκωμοσία – «Θα τα πάω στη Βουλή»

Συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Θάνο Τζήμερο μετά τα σχόλιά του για την εμφάνισή της στην ορκωμοσία των 300 της Βουλής έδωσε η τραγουδίστρια και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Τζώρτζια Κεφαλά, καταγγέλοντάς τον ότι της έστειλε «πολύ επιθετικά» μηνύματα, πέραν των αναρτήσεων που έκανε για το πρόσωπό της.

Όπως είπε στο MEGA το πρωί της Τρίτης η Τζώρτζια Κεφαλά «είχαμε έντονη μηνυματογραφία μετά από αυτό με τον Θάνο Τζήμερο. Ειπώθηκαν πράγματα που θα ήθελα να τα θέσω στη Βουλή».

Σύμφωνα με την ίδια «εγώ ήμουν ευγενέστατη, αλλά τα μηνύματά του ήταν πολύ επιθετικά» προσθέτοντας ότι ο Θάνος Τζήμερος ήταν αυτός που ξεκίνησε την ιδιωτική συζήτηση.

«Μου επιτέθηκε λεκτικά. Καταλήξαμε, γιατί ήμουν πολύ ευγενική δεν έκανα κάποια επίθεση σε εκείνον λεκτικά απλώς σε κάποια στιγμή τελείωσε η συζήτηση και κλείσαμε» πρόσθεσε η Τζώρτζια Κεφαλά υποστηρίζοντας ότι «το σεξιστικό είναι η αρχή. Πίσω από τις εν λόγω νοοτροπίες βρίσκονται άλλες πολύ σοβαρότερες. Ένα σάπιο σύστημα και μία σάπια νοοτροπία».

Η πρώτη απάντηση από την Τζώρτζια Κεφάλα για την εμφάνισή της

Η τραγουδίστρια και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας  έδωσε απαντήσεις σε όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για την αμφίεση που επέλεξε για την πρώτη της εμφάνιση στη Βουλή κατά την τελετή ορκωμοσίας χθες, Δευτέρα με ανάρτησή της στο Facebook την οποία συνόδευσε με ένα βίντεο της ίδιας μέσα από τους χώρους του κοινοβουλίου.

«Κάποια στιγμή, αργά και βασανιστικά ίσως, ο κόσμος μέσα και έξω απ τη Βουλή θα σταματήσει να υποκρίνεται. Ο καθένας θα κάνει το υπέροχο ταξίδι της ζωής του με τον τρόπο που επιθυμεί και θα ψάχνει τον εαυτό του χωρίς να κρίνει τους αλλους. Αυτόν τον κόσμο ονειρεύομαι. Το αν τα κίτρινα ξυρισμένα μαλλιά, το ντεκολτέ ή τα γυαλιά προσθέτουν ή αφαιρούν σοβαρότητα το αφήνω στα υπέροχα μυαλά σας» έγραψε στην ανάρτησή της η Τζώρτζια Κεφαλά.

Στο βίντεο η ίδια περιγράφει, επίσης, ότι «εγώ μεγάλωσα δίπλα στη Βουλή, έκανα τις βόλτες μου στον Εθνικό Κήπο, έκανα πατίνια έξω απ’ τη Βουλή και μεγάλωσα στην Κουμπάρη 5 σαν παιδάκι γονιών θυρωρών. Η συγκίνησή μου είναι μεγάλη που ένα παιδάκι μπορεί να κάνει αυτή τη διαδρομή και να καταλήξει εδώ».

«Από το να κάνει πατίνια 17 χρονών έξω από τη Βουλή, χωρίς κανέναν θείο στην Κορώνη, καταφέρνει να μπει μέσα στη Βουλή και να λέει τη γνώμη του. Αυτό είναι το εξαιρετικό με τη Δημοκρατία και εκεί θα πρέπει να σταθούμε. Σας ευχαριστώ όλους» καταλήγει στο βίντεό της η Τζώρτζια Κεφαλά.