Η μαρτυρία οπαδού της ΑΕΚ: «Είδα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη – Ποιος τον μαχαίρωσε»

Νέα στοιχεία που αφορούν τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη το βράδυ της Δευτέρας (07/08) στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από την αιματηρή επίθεση χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας

Ο οπαδός της ΑΕΚ που έχει καταγραφεί σε βίντεο – ντοκουμέντο να είναι δίπλα στον 29χρονο και να φοράει μία κόκκινη μπλούζα, αποκάλυψε πως ο άνδρας που μαχαίρωσε τον Μιχάλη είναι Κροάτης. Συγκεκριμένα, ο Αριστείδης μίλησε για τουλάχιστον τέσσερα άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, που τους χτυπούσαν με καδρόνια και ρόπαλα.

Επιπλέον, ο μάρτυρας- «κλειδί» επεσήμανε μιλώντας στην ανακρίτρια πως ένας από τους τέσσερις, που έφερε το διακριτικό σήμα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μαχαίρωσε στο χέρι τον Μιχάλη Κατσούρη, το οποίο έμελλε να είναι το μοιραίο τραύμα.

Η μαχαιριά είχε προηγηθεί χρονικά της καταδίωξης που δείχνει βίντεο – ντοκουμέντο

Ο οπαδός της ΑΕΚ με την κόκκινη μπλούζα ανέφερε επίσης πως δεν μπόρεσε να διακρίνει τον δράστη, γιατί φορούσε κουκούλα, ενώ εκείνη τη στιγμή χτύπησαν και τον ίδιο με ρόπαλο στο κεφάλισπάζοντας του χέρι και πόδι.

κατάθεση του μάρτυρα, επιβεβαιώνει την εκδοχή του συνηγόρου του Μιχάλη Κατσούρη, Χρήστου Μαυρομάτη, ο οποίος υποστήριξε στην προηγούμενη τηλεοπτική «Δίκη» ότι το θανατηφόρο χτύπημα είχε προηγηθεί χρονικά της καταδίωξης που δείχνει το βίντεο.

Ταυτόχρονα, όπως είπε έπεσε φωτοβολίδα δίπλα τους, με αποτέλεσμα οι Κροάτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να σαστίσουν προσωρινά και ο ίδιος με τον Μιχάλη, να καταφέρουν να απεγκλωβιστούν και να συνεχίσουν να τρέχουν. Μάλιστα, η κατάθεση του μάρτυρα, επιβεβαιώνει την εκδοχή του συνηγόρου του Μιχάλη Κατσούρη, Χρήστου Μαυρομάτη, ο οποίος υποστήριξε στην προηγούμενη τηλεοπτική «Δίκη» ότι το θανατηφόρο χτύπημα είχε προηγηθεί χρονικά της καταδίωξης που δείχνει το βίντεο.