Γιώργος Πατούλης: Εντελώς λανθασμένα χόρεψα ζεϊμπέκικο

Έπειτα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, και σε κυβερνητικό επίπεδο, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούληςζήτησε συγνώμη για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης χθες το βράδυ, κι ενώ η χώρα βίωνε δύσκολες στιγμές με τις εκρήξεις στη Νέα Αγχίαλο.

«Εντελώς λανθασμένα χόρεψα ζεϊμπέκικο. Ήταν μια κακιά στιγμή, ζητώ συγγνώμη», ανέφερε, μιλώντας στον Alpha, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μετά το βίντεο που κυκλοφορήσε και τον δείχνει να χορεύει ζεϊμπέκικο.

Ο ίδιος ανέφερε:

«Χθες παρευρέθηκα στην εκδήλωση στο Ζάππειο, προς το τέλος και λίγο πριν την αποχώρηση μου, μου ζήτησαν παρευρισκόμενες να χορέψω μαζί τους.

Εντελώς λανθασμένα και την ώρα που έβγαινα, ανταποκρίθηκα στο κάλεσμά τους. Ηταν μια κακιά στιγμή και ζητάω ειλικρινά συγνώμη.

Έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Με μια στιγμιαία πράξη μου έστειλα το λάθος μήνυμα σε μια δύσκολη στιγμή για την πατρίδα».

Το ζεϊμπέκικο του Πατούλη

Όπως έγινε γνωστό από βίντεο που κυκλοφόρησαν, χθες, 27 Ιουλίου, εν μέσω της πύρινης κόλασης που έπληττε μεγάλο μέρος της χώρας, ο περιφερειάρχης Αττικής πήγε στην 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού στο Ζάππειο.

Ο κ. Πατούλης κάποια στιγμή σηκώθηκε όρθιος, χόρεψε ζεϊμπέκικο με την Κατερίνα Στανίση να τραγουδά το «Θε μου τη δεύτερη φορά» των Λοΐζου-Παπαδόπουλου.