Γιάννης Πρετεντέρης σε Ράνια Τζίμα: “Να ξέρουμε τουλάχιστον τα ελληνικά μας”

Η επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ κι οι κινήσεις που θα γίνουν από εδώ και πέρα πρωταγωνίστησαν στις συζητήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Ο Γιάννης Πρετεντέρης εξέφρασε την διαφωνία του για όσα ανέφερε ο Σωτήρης Μπολάκης από την αίθουσα σύνταξης για το πόσο άμεσες θα είναι τελικά οι αλλαγές και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εγώ δεν καταλαβαίνω τι πάει να πει ότι θα πάρουμε αποφάσεις τον Σεπτέμβριο. Άμεσες αποφάσεις από τον Μάιο τον Σεπτέμβριο πρώτη φορά ακούω… Τι αποφάσεις θα πάρουν; Ας μην αλλάξουν τίποτα, αλλά άμεσες αποφάσεις στον Σεπτέμβριο δεν υπάρχουν».

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη η Ράνια Τζίμα, η οποία θέλησε να διευκρινίσει: «Ο Σωτήρης λέει ότι η πρώτη συζήτηση είναι για το τι θα πούνε στους πολίτες εν όψει των εκλογών. Τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, τι θέλει να κάνει, που θέλει να πάει την χώρα…»

«Αυτό δεν λέγεται αποφάσεις. Αποφάσεις είναι αποφασίζω. Αυτό είναι συζήτηση» απάντησε ο δημοσιογράφος. «Ναι, αλλά δεν θέλει αυτό απόφαση μετά; Ότι θα δεν θα πούμε αυτό και θα πούμε κάτι άλλο; Λέμε τι είναι αυτό που λέει ο Σωτήρης στο ρεπορτάζ» συνέχισε η Ράνια Τζίμα.

«Αυτό θα το λύσουν μεταξύ τους. Δεν μας αφορά τι θα πούνε. Πάντως αυτό που είναι απόφαση σήμερα, δεν είναι άμεσο τον Σεπτέμβρη. Είναι για τον Σεπτέμβρη. Να ξέρουμε τουλάχιστον τα ελληνικά μας» είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Η συζήτηση έκλεισε με την Ράνια Τζίμα να κάνει έναν μορφασμό για όσα άκουγε κουνώντας το κεφάλι.