Γιάννης Πουλόπουλος: Ο ψυχίατρος ιερέας π. Στυλιανός Καρπαθίου τον αποκάλεσε διαστροφικό σε συζήτηση για τα ομόφυλα ζευγάρια

Τι ειπώθηκε στον αέρα του ALPHA: “Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέσα τους θλίψη και μίσος”, είπε ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου – “Είναι άκαρπες συκιές αυτοί οι άνθρωποι”

Σε έντονο κλίμα ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου συζήτησαν on air για το νομοσχέδιο που αφορά την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Οι Γιάννης Πουλόπουλος και πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου διαφώνησαν αρκετά στο πλατό του «Super Κατερίνα», με αποκορύφωμα τη στιγμή που ο ρεπόρτερ ρωτά τον ιερέα «δηλαδή με λέτε διαστροφικό;» και τον καλεσμένο να απαντά «ναι, σας λέω διαστροφικό».

Ο διάλογος Γιάννη Πουλόπουλου και πατέρα Στυλιανού Καρπαθίου

«Όλοι αποζητούμε το φυσιολογικό. Να δούμε αυτή η φύση μάς λέει ότι είναι θεμιτή κατάσταση η ομοφυλοφιλία; Δεν ξέρω αν υπάρχει ευτυχία ή έρωτας ανάμεσά τους. Δηλώνουν ευτυχισμένοι, αλλά είναι μέσα στη θλίψη, δηλώνουν αγάπη, αλλά είναι μέσα στο μίσος», είπε ο ιερέας Στυλιανός Καρπαθίου και έκανε μια αναφορά στο «Συμπόσιο» του Πλάτωνα.

Εκεί απάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος που του ανέφερε τη θεωρία για το μισό πορτοκάλι, όπου το ένα μέρος ψάχνει το άλλο του μισό. «Δεν είναι κοινωνικό θέμα. Είναι άκαρπες συκιές αυτοί οι άνθρωποι», πρόσθεσε στη συνέχεια, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να παρεμβαίνει και να του λέει πως τον προσβάλλει με τα λόγια του.  «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέσα τους θλίψη και μίσος και κυρίως οι άνθρωποι εκείνοι που υφίστανται τον βιασμό», συνέχισε ο Στυλιανός Καρπαθίου και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος τον ρώτησε για τι πράγμα μιλάει.

Του απάντησε: «Με συγχωρείτε, κύριε, δεν υπάρχει βιασμός; Η φύση διαφορετικά ορίζει τα πράγματα. Ακόμα και καθαρά ιατρικά, αυτό το οποίο κάνετε είναι απολύτως αφύσικο» και πρόσθεσε: «Δικαίωμα έχετε αυτό το οποίο θέλετε να είστε, αλλά στο σπίτι σας. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να το κάνετε δημόσιο θέαμα. Δεν θα επιτρέψω ποτέ στα παιδιά μου να τους κάνετε προπαγάνδα. Με καλέσατε να σας πω κάποια πράγματα. Είστε σε λάθος δρόμο».

«Αν θέλετε να περάσετε τις ιδέες σας, είναι διαστροφικές», είπε ακόμη στον Γιάννη Πουλόπουλο. «Με λέτε διαστροφικό;» τον ρώτησε. «Ναι, σας λέω διαστροφικό», απάντησε ο ιερέας Στυλιανός Καρπαθίου.