Φρίκη στην Ακρόπολη: Τη χτύπησε, τη βίασε και τη λήστεψε – Τα βασανιστήρια του 40χρονου στην 36χρονη

Την έδεσε χειροπόδαρα, τη βίασε με την απειλή μαχαιριού και για τέσσερις ώρες την ανάγκαζε να του μεταφέρει χρήματα μέσω κινητού τηλεφώνου από τον λογαριασμό της στον δικό του στο διαμέρισμα που ζούσαν στην Ακρόπολη.

Όλο το χρονικό της φρίκης στο διαμέρισμα της Ακρόπολης όπου η 36χρονη Κινέζα έζησε τον απόλυτο εφιάλτη από τον 40χρόνο κακοποιητή σύντροφό της και για να δραπετεύσει αναγκάστηκε να πηδήξει από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, το θύμα, που ευτυχώς επέζησε από την πτώση στο κενό από το διαμέρισμα του 3ου ορόφου της οδού Σφιγγός στην Ακρόπολη, όπως κατέθεσε στην Αστυνομία ο εφιάλτης άρχισε να ξεδιπλώνεται το πρωί του Σαββάτου.

Η γυναίκα η οποία συγκατοικεί με τον 40χρονο ομοεθνή της, όπως είπε στις αρχές γύρω στις 11:30, δέχτηκε επίθεση από τον άνδρα. Ο ασιάτης κακοποιητής,αρχικά άρχισε να την απειλεί και στη συνέχεια τη χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι.

Όμως δεν σταμάτησε εκεί. Άρπαξε ένα τεράστιο μαχαίρι και απειλώντας την ότι θα τη σφάξει, της έδεσε τα χέρια και τα πόδια με δεματικά. Στη συνέχεια και ενώ η γυναίκα ήταν δεσμευμένη χειροπόδαρα την βίασε, ενώ με ένα ψαλίδι άρχισε να την απειλεί για να της αποσπάσει χρήματα.

Όπως η ίδια ανέφερε στην Αστυνομία:«κατά το χρονικό διάστημα από τις 12:00 έως τις 16:00 το θύμα, έκανε χρηματικές μεταφορές μέσω κινητού τηλεφώνου σε λογαριασμό του δράστη και συνολικά του μετέφερε το χρηματικό ποσό των 100.000 Γουάν Κίνας».

Η 36χρονη αποφασισμένη να ξεφύγει από τα νύχια του κακό ποιητή συντρόφου της, όπως αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο της ΕΛ.ΑΣ « Κατάφερε με αιχμηρό αντικείμενο να λυθεί και απέδρασε από το παράθυρο, πηδώντας από τον 3ο όροφο στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου. Εν συνεχεία τη βοήθησε γείτονας που διέμενε στον 1ο όροφο ο οποίος κάλεσε το ΕΚΑΒ. Η παθούσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ».

Ο 40χρονος Κινέζος αμέσως μετά το ανοσιούργημα του, έσπευσε να εξαφανιστεί προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Σύμφωνα με την παθούσα, ο σύντροφός της πιθανότατα αναζητούσε λύση προκειμένου να την κοπανήσει απ’ την Ελλάδα και να «πετάξει» την Κίνα. Για το λόγο αυτό έχει ενημερωθεί το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος.

Όπως αναφέρεται, στο ενημερωτικό σημείωμα «είχε αποχωρήσει προ αφίξεως των αστυνομικών προς άγνωστη κατεύθυνση και σύμφωνα με την παθούσα, πιθανόν να κινήθηκε προς τον αερολιμένα προκειμένου να ταξιδέψει για την Κίνα. Ενημερώθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του αερολιμένα».