Φρίκη στη Ρωσία! Γονείς σκότωσαν το 8 μηνών παιδί τους και το διαμέλισαν με μηχανή του κιμά

Μια φρικιαστική ιστορία άνευ προηγουμένου βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη Ρωσία, καθώς συνελήφθη ένα ζευγάρι για τη δολοφονία του 8 μηνών παιδιού τους, αφού το σκότωσαν και διαμέλισαν τη σορό του με μηχανή του κιμά…

Σύμφωνα με το Al Arabiya που μεταδίδει πληροφορίες της DailyMail, το παιδί πέθανε από χτύπημα του 33χρονου πατέρα του Γιακόβ Μαϊμπορόντα ενώ τσακωνόταν και προσπαθούσε να χτυπήσει τη μητέρα του, αποκάλυψε πηγή της αστυνομίας της Ρωσίας.

Αφού συνειδητοποίησαν ότι το μόλις 8 μηνών παιδί είχε πεθάνει, το ζευγάρι πήρε την απόφαση να διαμελίσουν τη σορό του και να χρησιμοποιήσουν μηχανή του κιμά για το φρικιαστικό έγκλημά τους! Μάλιστα, το θράσος τους συνεχίστηκε, αφού κατήγγειλαν στις Αρχές ότι τους απήγαγαν το μωρό τους.

Ωστόσο, όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι, τους συνέλαβαν ως ύποπτους για φόνο επειδή βρήκαν τη μηχανή του κιμά, μαχαίρια λερωμένα με αίμα και 13 σακούλες με ανθρώπινα μέλη.

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, η οικογένεια είχε μετακομίσει πριν από 6 μήνες στην περιοχή Rostov-on-Don και οι γείτονες δήλωσαν ότι άκουγαν επανειλημμένα ουρλιαχτά από το σπίτι τους. Οι κοινωνικές υπηρεσίες τους είχαν επισκεφτεί περισσότερες από μία φορές.

Οι γείτονες κατέθεσαν στις Αρχές ότι ο πατέρας είχε βίαιη συμπεριφορά «περισσότερο από το συνηθισμένο» την ημέρα του φρικιαστικού εγκλήματος και ότι οι κραυγές και τα ουρλιαχτά «σταμάτησαν απότομα».