Φpίκη για 25χρονη – Τη βiασε μέσα σε βαν και την έστειλε στο νοσοκομείο με αιμορραγία

Φρίκη στον Ασπρόπυργο. Αλβανός οδηγός λεωφορείου μεταφοράς εργαζομένων εταιρείας, επιτέθηκε και βίασε 25χρονη υπάλληλο, σε σημείο που την έστειλε στο νοσοκομείο με αιμορραγία γεννητικών οργάνων.

Σύμφωνα με το newsit.gr το κτήνος του Ασπροπύργου κατάφερε να παρασύρει το θύμα του, λέγοντας ότι το λεωφορείο ήταν γεμάτο και αφού άφηνε τους συναδέλφους της στα γραφεία της επιχείρησης, θα επέστρεφε να την πάρει.

Η νεαρή τον πίστεψε και ο Αλβανός βιαστής, αφού την επιβίβασε στο βαν, την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία και τη βίασε κτηνωδώς. Μάλιστα, αφού ολοκλήρωσε την αρρωστημένη του πράξη στο κορμί της δυστυχούς κοπέλας, στη συνέχεια της είπε να ηρεμήσει και την άφησε στη δουλειά της.

 

 

Η νεαρή, σε κατάσταση σοκ και με αιμορραγία στα γεννητικά της όργανα απο την άγρια σεξουαλική επίθεση που υπέστη, μετέβη στην Αστυνομία του Ασπροπύργου, κατήγγειλε τον βιαστή της ενώ οδηγήθηκε και σε γυναικολογική κλινική για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Οι αστυνομικοί με οδηγό την περιγραφή της κοπέλας μετέβησαν στην εταιρεία και πέρασαν χειροπέδες στον 45χρονο αλλοδαπό οδηγό.

Ήταν… γεμάτο το λεωφορείο

Το κτηνώδες σκηνικό που κατέστρωσε και εκτέλεσε ο Αλβανός οδηγός της εταιρείας με έδρα τον Ασπρόπυργο, σημειώθηκε το ξημέρωμα της περασμένης Δευτέρας. Ήταν 06:00 όταν η 25χρονη κοπέλα περίμενε, όπως κάθε ημέρα, στον προαστιακό σταθμό του Ασπροπύργου, το λεωφορείο της εταιρείας που θα τη μετάφερε με συναδέλφους της στα γραφεία.

 

 

Ο Αλβανός οδηγός που προφανώς ειχε βάλει εδω και καιρό στο μάτι το θύμα του, επιβίβασε τους υπαλλήλους και ζήτησε απο την 25χρονη κοπέλα να μην μπει προφασιζόμενος λόγους ασφαλείας, καθώς όπως είπε το όχημα είχε γεμίσει. Η κοπέλα τον πίστεψε και παρέμεινε στον προαστιακό σταθμό να τον περιμένει.

Στις 06:20, επέστρεψε, η 25χρονη επιβιβαζεται και κάθεται στα πίσω καθίσματα. Το βαν της εταιρείας ξεκινάει, όμως αντί ο οδηγός να κατευθυνθεί στις εγκαταστάσεις, το οδηγεί σε μια ερημιά, κοντά σε μια γνωστή μεταφορική εταιρεία και ανεβάζει χειρόφρενο.

Τη βίασε, μετά της είπε «ηρέμησε!» και την αφησε στην εταιρεία

Σε αυτό το σημείο ξεκινάει ο εφιάλτης για την νεαρή. Ο Αλβανός οδηγός, δίχως να χάσει χρόνο, κατευθύνθηκε με γοργά βήματα στο πίσω μέρος του οχήματος όπου καθόταν η κοπέλα και αρχίζει να της λέει πόσο πολύ του αρέσει. Ταυτόχρονα με το ένα του χέρι της θώπευε τα γεννητικά όργανα και με το δεύτερο κατέβασε και το παντελόνι του μέχρι τα γόνατα.

Η νεαρή σε κατάσταση σοκ αρχίζει να τον εκλιπαρεί να την αφήσει, όμως εκείνος ήταν αποφασισμένος να ολοκληρώσει το αρρωστημένο του έργο. Ακινητοποιώντας το θύμα του, με βάρβαρες κινήσεις της κατεβάζει το παντελόνι και το εσώρουχο και την βιάζει.

Μετά την κτηνώδη του πράξη, αρχίζει να λέει στην κοπέλα «ηρέμησε!» σα να μην συνέβαινε τίποτα. Στη συνέχεια έβαλε μπροστά το εταιρικό όχημα και την οδήγησε στη δουλειά της.

Αιμορραγία

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση η 25χρονη, λίγες ώρες αργότερα περνάει το κατώφλι του Τμήματος Ασπροπύργου και καταγγέλλει τον βιασμό της. Μάλιστα είπε στους αστυνομικούς πως από την άγρια σεξουαλική κακοποίηση, είχε αιμορραγία στα γεννητικά της όργανα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε γυναικολογική κλινική εξέταση.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ασπροπύργου εντόπισαν στην έδρα της εταιρείας το λεωφορείο του βιασμού, το μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα ενώ βρήκαν και τον Αλβανό βιαστή και του πέρασαν χειροπέδες.