Εύβοια: Βρέθηκε κρεμασμένος στο Αλιβέρι πατέρας δύο παιδιών

Ανάστατο το Αλιβέρι στην Εύβοια από την αυτοκτονία πατέρα δύο παιδιών. Ο 60χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι που έμενε με την οικογένειά του…

Σκληρές εικόνες στο σπίτι της οικογένειας στο Αλιβέρι στην Εύβοια, με τον 60χρονο να εντοπίζεται νεκρός. Η σύζυγος και τα παιδιά του ειδοποίησαν ασθενοφόρο αλλά ήταν ήδη αργά. Ο πατέρας βρέθηκε κρεμασμένος μέσα σε δωμάτιο του διαμερίσματος. Όλα τα στοιχεία οδηγούν σε αυτοκτονία και μένει να διαπιστωθούν οι λόγοι που τον ώθησαν στο να βάλει τέλος στη ζωή του.

Θρήνος στο Αλιβέρι στην Εύβοια από την τραγική είδηση του θανάτου άνδρα 60 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr ο άτυχος άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο σπίτι του το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουνίου.

Ο άτυχος άνδρας ήταν αλλοδαπός και ζούσε με την οικογένεια του στο Αλιβέρι. Είχε δύο παιδιά και εργαζόταν σε επιχείρηση του Αλιβερίου.

Η τοπική κοινωνία είναι μουδιασμένη από τον τραγικό τρόπο που διάλεξε ο 60χρονος να βάλει τέλος στη ζωή του. Η αστυνομία κατέληξε από την αυτοψία πως έχει να κάνει με αυτοκτονία και πλέον προσπαθεί να συλλέξει στοιχεία για τους λόγους που οδήγησαν τον 60χρονο πατέρα να βάλει τέλος στη ζωή του.