«Έπιασε το κεφάλι της, έβγαζε αίμα από τη μύτη» – Τι λέει συγγενής για τον θάνατο της 24χρονης στη Ρόδο

Αντί για τα γενέθλια κάνουν ετοιμασίες για την κηδεία της

Απέραντη είναι η θλίψη στους συγγενείς της 24χρονης από την Ρόδο η οποία άφησε την τελευταία της πνοή αναπάντεχα, την ημέρα των γενεθλίων της, ενώ γιόρταζε με την παρέα της παίζοντας το αγαπημένο της πιάνο.

Μια συγγενής της περιγράφει την στιγμή που η νεαρή κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των φίλων της.

«Πήρε το πτυχίο της στο πιάνο και βγήκε για φαγητό με τους φίλους της σε ένα ξενοδοχείο για να γιορτάσει την επιτυχία της. Μετά κάθισε στο πιάνο του ξενοδοχείου για να δείξει το ταλέντο της και να ευχαριστήσει τους φίλους της και τότε συνέβη το μοιραίο.

Έπιασε αρχικά το κεφάλι της, αιμορραγούσε από τη μύτη και κατέρρευσε πάνω στα πλήκτρα. Πραγματικά είναι δύσκολες οι ώρες για όλους μας…»

Και συνεχίζει: «Η Κωνσταντίνα μας θα γιόρταζε τα γενέθλιά της με την οικογένειά της. Θα της ευχόμασταν να τα εκατοστήσει, θα ήταν χαρούμενη γιατί είχε όλη τη ζωή μπροστά της να χαρεί… Ποιος θα μας το έλεγε ότι σήμερα θα κάναμε ετοιμασίες για την κηδεία της. Είναι πολύ σκληρό, πονάει η ψυχή μας», αναφέρει στο protothema.gr.

Η κηδεία της άτυχης 24χρονης θα τελεστεί αύριο στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ταξίαρχων στο Κοιμητήριο Ρόδου.

Οι γονείς της επιθυμούν, αντί στεφάνων, να μαζευτούν χρήματα για το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «Άγιος Ανδρέας».

Τα αίτια του θανάτου της 24χρονης δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί και αναμένεται να διαπιστωθούν μετά την εξέταση από τον ιατροδικαστή Ρόδου.