Ελεονώρα Μελέτη: «Έκανα ύπνωση, είχα πεθάνει στις 27 Ιανουαρίου 1937»

“Δεν πηγαίνεις εκεί για να μάθεις τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου, επειδή έχεις περιέργεια. Πηγαίνεις για συγκεκριμένους λόγους, είναι προσωπικό δεδομένο”, ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Στην ιδιαίτερη μέθοδο της ύπνωσης αναφέρθηκαν μέσα από το MEGA Καλημέρα η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της. Αφορμή στάθηκε η εξομολόγηση της Μπέσσυς Αργυράκη στην κάμερα του Breakfast@Star ότι έχει δοκιμάσει τη μέθοδο της αναδρομής, για να μάθει τι ήταν στην προηγούμενη ζωή της.

«Το γελάτε το γελάτε αλλά υπάρχουν οι τσαρλατάνοι, που λένε ότι κάνουν και καλά αναδρομή και βλέπουν τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή, και υπάρχει και η ύπνωση, που είναι ψυχαναλυτική μέθοδος και μέσω της οποίας μπορείς να κάνεις και επούλωση τραύματος», ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Εγώ έχω κάνει ύπνωση. Δεν πηγαίνεις εκεί για να μάθεις τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου, επειδή έχεις περιέργεια. Πηγαίνεις για συγκεκριμένους λόγους, είναι προσωπικό δεδομένο», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια, όταν της ζητήθηκε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Το είχα κάνει σε ψυχαναλυτή, όχι στο Hashtag. Θα σας πω μόνο ότι είχα πεθάνει στις 27 Ιανουαρίου του 1937», αρκέστηκε να αποκαλύψει η Ελεονώρα Μελέτη.

«27 Ιανουαρίου; Να κάνουμε κάθε χρόνο το μνημόσυνο τότε», της απάντησε περιπαικτικά ο Κώστας Τσουρός, με την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της να ξεσπούν σε γέλια.