Εκτός ελέγχου η κατάσταση: Ανńλıκοι ξuλοκόπησαν άγρıα 16χpоνо και τον πeταξαν σε κάδо ανακύκλωσnς!

Ακόμα ένα ακραίο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στο Βόλο, με θύμα ένα 16χρονο τον οποίο οι συμμαθητές του αφού πρώτα τον ξυλοκόπησαν στη συνέχεια τον πέταξαν σε κάδο ανακύκλωσης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxydromos.gr,το συμβάν με τους ανήλικους σημειώθηκε το βράδυ της Τσικνοπέμπτη (07.03.2024), λίγο μετά τις 22:00 στο πάρκο της συνοικίας του Αγίου Γεωργίου, στην περιοχή Χρυσοχοΐδη στον Βόλο.

Ξαφνικά, γράφει το τοπικό πόρταλ, αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν με το αυτοκίνητό του στην περιοχή, είδε μία παρέα 12 παιδιών, ηλικίας τουλάχιστον 16 ετών, οι οποίοι χτυπούσαν έναν συνομήλικό τους. «Τον χτυπούσαν αλύπητα με κλωτσιές και μπουνιές. Είχαν αρπάξει ακόμη και χαρτόνια μέσα από έναν κάδο ανακύκλωσης και τον χτυπούσαν με δύναμη στο κεφάλι. Αλλοι χτυπούσαν και άλλοι παρακολουθούσαν και γελούσαν. Το παιδί υπέμεινε τα χτυπήματα, χωρίς να αντιδρά, μέχρι που τον σήκωσαν στα χέρια και τον πέταξαν μέσα στον μπλε κάδο της ανακύκλωσης», περιέγραψε σοκαρισμένη.

Η νεαρή γυναίκα αντέδρασε άμεσα σ’ αυτό το θέαμα. Με φωνές απέτρεψε τα χειρότερα καθώς τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν. Αμέσως έσπευσε στο σημείο για να βοηθήσει τον έφηβο που βρισκόταν με το κεφάλι μέσα στον κάδο ανακύκλωσης. Το παιδί πάσχιζε να βγει, διότι κινδύνευε εκτός από το να τραυματιστεί ακόμη πιο σοβαρά να υποστεί ασφυξία.

Μόλις κατάφερε να τον απεγκλωβίσει και προσπάθησε να τον πείσει να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για να εξεταστεί από γιατρούς.

Η ίδια μέσα στη σύγχυση για αυτό που βίωσε δεν σκέφτηκε να ενημερώσει την Αστυνομία. «Ενδεχομένως να έπρεπε να το κάνω, αλλά εκείνη τη στιγμή τα είχα χαμένα. Σοκαρίστηκα», αναγνώρισε η ίδια.