Εκλογές 2023 – Κυριάκος Μητσοτάκης: Η στιγμή που έμαθε τα αποτελέσματα σε νέο βίντεο στο TikTok

Από την αγωνία… στους πανηγυρισμούς: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανήρτησε νέο βίντεο στο TikTok με backstage από τη βραδιά των εκλογών της 21ης Μαΐου και ευχαρίστησε τους πολίτες που τον ψήφισαν.

«Ήθελα να σας δείξω κάποιες backstage σκηνές από το βράδυ των εκλογών. Όπως καταλαβαίνετε, αυτές οι στιγμές ήταν πολύ έντονες», λέει αρχικά ενώ στη συνέχεια παίζουν πλάνα από το βράδυ της Κυριακής 21 Μαΐου.

Όπως φαίνεται, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με το επιτελείο και την οικογένειά του μαθαίνουν για τα αποτελέσματα. Την ένταση και την αγωνία διαδέχονται η ανακούφιση και τα χαμόγελα ενώ σε ένα στιγμιότυπο φαίνεται να αγκαλιάζει τον γιο του, Κωνσταντίνο.

«Πρώτα από όλα, θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας. Να ξέρετε θα την τιμήσω. Έχουμε μπροστά μας μία δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. Η κάλπη είναι ξανά άδεια και πρέπει να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να ξανακερδίσω για μία δεύτερη φορά τη δικιά σας εμπιστοσύνη. Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα εδώ για να απαντώ τα ερωτήματά σας καθώς το αγαπήσαμε πολύ το TikTok και πρέπει να συνεχίσουμε. Προχωράμε δυνατά» αναφέρει στη συνέχεια του βίντεο.

@kyriakosmitsotakis_ Round 2 #kyriakosmitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis