«Είμαι καλоριφέρ»: Χαμóς με αuτά που είπε ο Νίνο για την τεκνοθεσiα από ομóφuλα ζεuγάρια

«Είμαι καλοριφέρ και θα υιοθετήσω ένα…αρσενικό κλειδί με μία μπανιέρα» είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής

Με μια εύστοχη, καυστική ανάρτηση στο νέο κοινωνικό δίκτυο, το Threads, ο Νίνο σαρκάζει αυτούς που τίθενται… αναφανδόν υπέρ του γάμου των ομόφυλων, ενώ με τον τρόπο του σαρκάζει κι όλες αυτές τις αστήρικτες -και εν πολλοίς αντιεπιστημονικές και αντικοινωνικές- «μοντέρνες» θεωρήσεις (woke κουλτούρα) του «ό,τι δηλώσεις είσαι» κι όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να το σεβαστούν αυτό.

Ο γνωστός τραγουδιστής Νίνο είναι από αυτούς που δεν φοβούνται να εκφράσουν δημόσια την άποψή τους, κι ας είναι να… πέσουν να τον φάνε όλοι αυτοί οι εκπρόσωποι του «μοντερνισμού και της προόδου» (όπως τον εννοούν οι ίδιοι, δηλαδή), οι οποίοι υπάρχουν στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.

Βέβαια, υπάρχει και το ισχυρό μέρος της κοινωνίας, που όπως συνέβη και με τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου που «τόλμησε» να πει τη γνώμη του για τα ομόφυλα ζευγάρια, υποστηρίζει το λογικό και τις παραδόσεις μας έναντι του παραλογισμού και της ακραιότητας.

Ο Νίνο λοιπόν ανέβασε ένα καυστικό μήνυμα στο νέο κοινωνικό δίκτυο, το Threads, στο οποίο με παραστατικό τρόπο στηλιτεύει θεωρήσεις και απόψεις που, στην ουσία τους, προσβάλλουν τον πολιτισμό μας, εις το όνομα του άκρατου «δικαιωματισμού»,όπως τον αντιλαμβάνονται ορισμένοι…

«Από σήμερα είμαι καλοριφέρ 65 ετών, θα παντρευτώ μια μπανιέρα, και θα υιοθετήσω ένα αρσενικό κλειδί μαζί της. Τι δε γίνεται; 2024 έχουμε. Που είναι το παράξενο;», έγραψε όλο νόημα ο Νίνο…

 

 

 

Νίκος Οικονομόπουλος: Το Twitter πήρε θέση υπέρ του – «Λέει αλήθειες που δεν σας αρέσουν»

Θυμίζεται ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» και δεν φοβήθηκε να καταδικάσει την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο λαϊκός τραγουδιστής εξέφρασε την άποψη του λέγοντας ότι ένα παιδί χρειάζεται τον πατέρα του και τη μητέρα του.

«Eγώ δεν συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω πως ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας» είπε ο γνωστός τραγουδιστής και συμπλήρωσε: «Τώρα από εκεί και έπειτα τους νόμους στα χαρτιά τους βάζουν οι άνθρωποι, οπότε ας πάρει το κρίμα στο λαιμό του».

 

 

Μετά τις δηλώσεις του ο Νίκος Οικονομόπουλος έγινε θέμα συζήτησης στο Twitter, το οποίο παραδέχθηκε τον τραγουδιστή, ο οποίος είχε το θάρρος και εξέφρασε την αλήθεια του χωρίς να τον νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Εξέφρασε όσα πιστεύει με κάποιους «λίγους» να μην συμφωνούν και άλλους πάλι να τον επικροτούν που φρόντισε να πει όσα πρεσβεύει η πίστη του και ο ίδιος.

Αρκετοί ήταν οι χρήστες του Twitter που «χειροκρότησαν» τον τραγουδιστή, λέγοντας πόσο σημαντικό είναι να μην φοβάσαι να λες την αλήθεια και τη λογική πηγαίνοντας κόντρα σε κάθε «προοδευτική» απόφαση.