Δύσκολες ώρες για τον πατέρα Αντώνιο: Νεκρός βασικός μάρτυρας υπεράσπισής του, για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου

Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Ζακάκης: Ο συνεργάτης, φίλος και μάρτυρας υπεράσπισης του πατέρα Αντωνίου, υπέστη ανακοπή καρδιάς

Σήμερα το πρωί ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Ζακάκης εντοπίστηκε νεκρός στο κρεβάτι του σε ηλικία 53 ετών. Ο ίδιος μάλιστα υπήρξε βασικός μάρτυρας για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 53χρονος, που ήταν συνεργάτης, φίλος και μάρτυρας υπεράσπισης του πατέρα Αντωνίου, υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Ζακάκης: Η πλευρά του πατέρα Αντώνιου είναι σοκαρισμένη

Όπως ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή του Alpha ο εκδότης του ekklisiaonline.gr, Ανδρέας Καραγιάννης, τον πατέρα Ιγνάτιο εντόπισαν νεκρό οι δικοί του άνθρωποι, μελανιασμένο στο κρεβάτι του. Ήταν ο άνθρωπος που είχε δώσει το παιδί του στον πατέρα Αντώνιο πριν από πολλά χρόνια και τον είχε φιλοξενήσει στην «Κιβωτό του Κόσμου». Τελικά το παιδί σπούδασε και πέτυχε πολλά πράγματα στη ζωή του, όπως είπε.

«Ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος αρνήθηκε να μπει εκκλησιαστικός ανακριτής εις βάρος του πατέρα Αντωνίου, όταν του ζητήθηκε από την Ιερά Σύνοδο. Είναι σοκαρισμένη και η πλευρά του πατέρα Αντωνίου. Ήταν ο πρώτος που έθεσε τον εαυτό του ως μάρτυρα υπεράσπισης της Κιβωτού», ανέφερε. Φέρεται να μην αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Ανδρέας Καραγιάννης.