Δεν ξαναπαίχτηκε ποτέ: To συλλεκτικό επεισόδιο της σειράς «Εγκλήματα» που ούτε οι φανατικοί δεν έχουν δει είναι διαθέσιμο online

Tα «Εγκλήματα» υπήρξαν μία από τις πιο επιτυχημένες μαύρες κωμωδίες της ελληνικής τηλεόρασης, μία σειρά σταθμός στο μαύρο χιούμορ που έφτιαξε χαρακτήρες που αγαπήθηκαν τόσο ώστε οι φανατικοί της σειράς να γνωρίζουν απ’ έξω τις πιο γνωστές ατάκες τους από κάθε επεισόδιο. Ή μάλλον από κάθε επεισόδιο εκτός από ένα.

Τη Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 1999 στις 21:00 προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 και μία εορταστική τηλεταινία των «Εγκλημάτων», διάρκειας 75 λεπτών. Ήταν και η μοναδική φορά που παίχτηκε το συγκεκριμένο «επεισόδιο» καθώς δεν συμπεριλαμβανόταν σε αυτά που έδειχνε το κανάλι στις επαναλήψεις της σειράς.

Το συλλεκτικό επεισόδιο υπάρχει μόνο στο Youtube, όχι όμως στη ροή των επεισοδίων της σειράς. Πρέπει να ψάξεις να το βρεις ξεχωριστά μόνο του. Την ύπαρξή του γνωρίζουν πολύ λιγότεροι φαν της σειράς από όσους θα περίμενες και αυτό φαίνεται και από τα συνολικά views που έχει η τηλεταινία.

Το εορταστικό επεισόδιο της σειράς έχει μερικές δεκάδες χιλιάδες θεάσεις όταν τα υπόλοιπα επεισόδια ξεπερνούν σε κάποιες περιπτώσεις σε λίστες του Youtube ακόμα και το μισό εκατομμύριο θεάσεις.