«Δεν τάιζε το παιδί αλλά τον εαυτό της και τον άνδρα της» – Τι απαντά το beach bar στην καταγγελία μητέρας στη Χαλκιδική

Τη δική του απάντηση στην καταγγελία μητέρας ότι δεν την άφησαν να ταΐσει το παιδί της με φαγητό που έφερε από το σπίτι σε beach bar, έδωσε ο υπεύθυνος του μαγαζιού στη Χαλκιδική.

Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο υπεύθυνος του beach bar στη Χαλκιδική όπου συνέβη το περιστατικό, δήλωσε πως για τα παιδιά επιτρέπουν τα πάντα και πως η μητέρα είχε φέρει πατσίτσιο, το οποίο έτρωγε η ίδια με τον άντρα της.

«Η κυρία έφερε φαγητό μαζί της το οποίο ήταν παστίτσιο. Εμείς για τα παιδιά επιτρέπουμε όλα τα φαγητά και μάλιστα τα φυλάσσουμε και στο ψυγείο για να μην χαλάσουν. Η κυρία έβγαλε το φαγητό και αντί να ταΐσει το παιδί της, τάιζε την ίδια και τον άντρα της. Υποχρέωση του σερβιτόρου ήταν να ενημερώσει την κυρία ότι ήταν σε οργανωμένη παραλία και δεν επιτρέπουμε φαγητά για τους πελάτες. Για τα παιδιά επιτρέπουμε τα πάντα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε πως, ενώ είχαν πληρώσει για τις ξαπλώστρες και είχαν παραγγείλει από το μενού του καταστήματος, στη συνέχεια έβγαλαν φαγητό από το ψυγειάκι τους για να ταΐσουν το παιδί τους.

Όπως υποστηρίζει η μητέρα, εργαζόμενοι του beach bar την πλησίασαν και της είπαν πως κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται, υποδεικνύοντας στους γονείς να πάνε στο αυτοκίνητό τους και να ταΐσουν εκεί το παιδί.