«Δεν σέβεσαι, είσαι αγενής»: Παίκτρια του My Style Rocks φόρεσε σύμβολο της Εκκλησίας και έκανε έξαλλη την Παπαγεωργίου Media

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, υπήρχε μια έντονη λογομαχία ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την Ειρήνη. Η επιλογή της παίκτριας να ενσωματώσει στο look της ένα σύμβολο της Εκκλησίας.

Επέστρεψε στους δέκτες μας το απόγευμα της Τρίτης, το My Style Rocks, με τις διαγωνιζόμενες να βάζουν τα δυνατά τους για την υψηλότερη βαθμολογία.

Τι συνέβη

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αρπάχτηκε με την Ειρήνη, λέγοντάς της: “Από πότε μιλάμε στον ενικό;”. “Από την αρχή” απαντά η παίκτρια, με το μοντέλο να της λέει: “Κάνεις λάθος. Είσαι αγενής”.

Πιο συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε ένα θερμό επεισόδιο με την Ειρήνη, η οποία εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας κολιέ με αλυσίδες και τάματα στο τέλος τους.

Όταν ήρθε η σειρά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να την κρίνει για την εμφάνισή της, προσπάθησε να της εξηγήσει ότι επειδή πιστεύει πολύ στον Θεό, δεν της άρεσε καθόλου που είχε χρησιμοποιήσει τα τάματα τα οποία προέρχονται ή χρησιμοποιούνται από ανθρώπους που τα καταθέτουν στην εκκλησία μέσα στον πόνο τους.

Η Ειρήνη έδειξε να μην δέχεται όσα της έλεγε η Ηλιάνα και μάλιστα άρχισε να της μιλάει στον ενικό, γεγονός που εκνεύρισε ακόμα περισσότερο την κριτή.

“Η εικόνα σου με προσβάλλει… Δεν σέβεσαι.. Είσαι αγενής”, της είπε η Ηλιάνα φανερά εκνευρισμένη και της έβαλε “1”.