Δείτε το μήνυμα σε είσοδο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη που γίνεται viral – «Άμα σε πιάσω…»

Το μήνυμα βρίσκεται στην είσοδο και κεντρίζει τα βλέμματα όλων όσοι περνούν από την πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη. Οι ένοικοι έχουν αγανακτήσει και με το δίκιο τους…

Τα όσα ζουν στην πολυκατοικία που μένουν στη Θεσσαλονίκη, τους ανάγκασαν να γράψουν το παρακάτω μήνυμα. 11 λέξεις με τις οποίες προειδοποιούν όλους εκείνους που αφήνουν απαράδεκτες εικόνες πίσω τους και εξαφανίζονται. Οι σχετικές φωτογραφίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου και γίνονται viral τις τελευταίες ώρες. Κάποιος ή κάποιοι όπως φαίνεται κάνουν την ανάγκη τους, τη νύχτα και φεύγουν ανενόχλητοι. Με την οργή των ενοίκων να είναι απόλυτα δικαιολογημένη.

Απίστευτο μήνυμα σε είσοδο πολυκατοικίας άφησαν οι ένοικοι της, με παραλήπτη αυτόν που έχει βάλει στο… μάτι την είσοδο τους, στην περιοχή του κέντρου στη Θεσσαλονίκη.

Φαίνεται πως η συγκεκριμένη πολυκατοικία που βρίσκεται κοντά στο Μπιτ Παζάρ στη Θεσσαλονίκη, έχει γίνει “στέκι” στους θαμώνες της περιοχής, και έτσι οι ένοικοι θέλησαν να περάσουν το δικό τους μήνυμα που φυσικά έγινε viral!

Το μήνυμα σαφές. Αν πιαστεί ο δράστης που «θα κάνει 3 μήνες στο νοσοκομείο» όπως τονίζεται, με την επίμαχη εικόνα να ταξιδεύει στο διαδίκτυο.

Για τα όσα συμβαίνουν στην πολυκατοικία που ζουν στη Θεσσαλονίκη, οι ένοικοι έχουν ενημερώσει και την αστυνομία, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχει δοθεί λύση. Ευελπιστούν ότι το μήνυμα θα κάνει τη δουλειά του…

Πηγή: karfitsa.gr