Δάκρυσε κι ο Θεός: 28χρονος αυτοκτόνησε πάνω στο τάφο του πατέρα του, σκηνές αρχαίας τραγωδίας σε νεκροταφείο

Μια συγκλονιστική κατάσταση έχει πλήξει την κοινότητα του Χαβαρίου, στον δήμο της Ήλιδας στην Αμαλιάδα, με τον απρόσμενο χαμό ενός 28χρονου άνδρα, ο οποίος αποφάσισε να τερματίσει τη ζωή του στο νεκροταφείο του χωριού χρησιμοποιώντας μια κυνηγετική καραμπίνα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που είδαν το δως της δημοσιότητας στο patrisnews.com, ο άνδρας πέθανε λίγα μέτρα μακριά από τον τάφο του πατέρα του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 28χρονος, ο οποίος διέμενε μόνιμα στην Πάτρα, επισκέφθηκε χθες το Χάβαρι στην Αμαλιάδα, για να επισκεφθεί τη μητέρα και τον αδελφό του – ο πατέρας του είχε απεβιώσει πριν από μερικά χρόνια σε νεαρή ηλικία (μόλις 49 ετών).

Αργά το απόγευμα, ο νεαρός αποχώρησε από το σπίτι του, και αυτή ήταν η τελευταία φορά που τον είδαν οι συγγενείς του, οι οποίοι άρχισαν να ανησυχούν όταν δεν επέστρεφε. Κανείς από αυτούς δεν μπορούσε να προβλέψει το δυστύχημα που θα ακολουθούσε.

Advertisement

Το πτώμα του 28χρονου βρέθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν είχε αφήσει κάποια σημείωση εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στο τραγικό αυτό περιστατικό.

Η «αινιγματική» ανάρτηση

Είναι αξιοσημείωτο ότι το βράδυ της Τετάρτης, λίγο πριν την τραγωδία, ο 27χρονος είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα, όπου φαίνεται να οδηγεί από την Αχαΐα προς την Ηλεία, σχολιάζοντας με τη φράση «καλή αντάμωση». Άνθρωποι που τον γνώριζαν αναφέρουν στο Patrisnews πως αυτή η δημοσίευση μαρτυρεί πιθανότατα ο νεαρός να είχε αποφασίσει να τερματίσει τη ζωή του, πριν φτάσει στο χωριό.