Χαμός σε πτήση για Αθήνα: Επιβάτης με το Κοράνι στα χέρια απειλούσε πως θα ανατινάξει το αεροπλάνο (Βίντεο)

Αναστάτωση επικράτησε νωρίτερα σε πτήση που απογειώθηκε από το Παρίσι, με προορισμό το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ένας από τους επιβάτες συμπεριφερόταν απροσάρμοστα. H συμπεριφορά του ήταν από νωρίς παράξενη, αφού την ώρα που έμπαινε στο αεροπλάνο τραγουδούσε αλλά και φώναζε. Στην συνέχεια άρχισε να φτύνει τους υπόλοιπους επιβάτες της πτήσης και ούρλιαζε.

Μάλιστα για λόγους ασφαλείας, το πλήρωμα δεν σέρβιρε φαγητό, για την πιθανότητα να μην κάνει χρήση των μαχαιροπίρουνων, τα οποία ούτως ή άλλως είναι πλαστικά, ενώ οι επιβάτες που καθόταν κοντά του μεταφέρθηκαν στην πρώτη θέση και στις θέσεις των αεροσυνοδών, αφού χτυπούσε τα καθίσματα τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με την μαρτυρία, κάποιοι από τους επιβάτες ήταν έτοιμοι να τον «μαζέψουν» σε περίπτωση που πλησίαζε τις εξόδους κινδύνου. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το Flashnews.gr.

Ο πιλότος και το πλήρωμα και ο επικεφαλής των ιπτάμενων συνοδών, όπως φαίνεται στο βίντεο, αντιμετώπισαν άψογα και με επαγγελματισμό το περιστατικό, ενώ ενημερώθηκε ο πύργος ελέγχου του Ελ. Βενιζέλος.

Η πτήση να προσγειώθηκε κανονικά στην Αθήνα, δίχως να πάει σε κάποιον άλλο αερολιμένα, ενώ στο αεροδρόμιο ο επιβάτης προσήχθη από την αστυνομία.

Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία, ο επαγγελματισμός των μελών του πληρώματος, ήταν αυτός που συνέβαλε στο να μην δημιουργηθεί πανικός και να κυλήσουν τελικά ομαλά στην πτήση, μέχρι τον τελικό της προορισμό.