Βίντεο: Γυναίκα ξέχασε να τραβήξει χειρόφρενο και σφήνωσε ανάμεσα στο αυτοκίνητο και την πόρτα του σπιτιού της

Ένα βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει μια γυναίκα να καταλήγει σφηνωμένη ανάμεσα στο σπίτι και το αυτοκίνητό της, καθώς αφού βγήκε από το όχημά της ξέχασε να τραβήξει το χειρόφρενο.

Η Μέλανι Τσάπμαν βγήκε από το αυτοκίνητό της με τη σκυλίτσα της με σκοπό να μπει στο σπίτι της όταν ξαφνικά το αυτοκίνητό της άρχισε να κυλάει προς τα πίσω.

Η 50χρονη πρόλαβε να αντιδράσει και προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο, χωρίς αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα να καταλήξει σφηνωμένη ανάμεσα στον πίσω προφυλακτήρα και τον τοίχο του σπιτιού της.

Στη συνέχεια προσπαθούσε να σταματήσει το αυτοκίνητο αλλά δεν τα κατάφερε. Η γυναίκα άρχιζε να καλεί σε βοήθεια τους γείτονες.

Σε απόγνωση αλλά χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της η γυναίκα φώναξεστη γειτόνισσά της: «Χρειάζομαι τη βοήθειά σου, γρήγορα!»

Η γειτόνισσα δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται, αλλά η κόρη της ακούγεται στη συνέχεια να πλησιάζει και να ρωτάει τι συμβαίνει.

Η Μέλανι λέει: «Μπορείς απλά να τραβήξεις τοχειρόφρενο;».

Ένας άλλος γείτονάς της, ο Τζέιμς, εμφανίζεται στη συνέχεια από τη γωνία, καθώς η Μέλανι τον καλεί για βοήθεια.

Η ίδια ξεσπά σε γέλια καθώς επαναλαμβάνει: «Τζέιμς, μπορείς να μου βάλεις χειρόφρενο;»

Προς ανακούφισή της, γράφει η Daily Mail, ο Τζέιμς έρχεται και μπαίνει στο αυτοκίνητο για να εκπληρώσει το αίτημά της, ενώ εκείνη αστειεύεται: «Κόλαση. Μόλις παραλίγο να με πατήσουν».