Βίντεο: Γυναίκα έπαθε αμόκ σε αεροδρόμιο όταν της είπαν ότι το εισιτήριο που πλήρωσε δεν… υπήρχε

Αμόκ έπιασε μια γυναίκα στο διεθνές αεροδρόμιο της πόλης του Μεξικού όταν έφτασε στο γκισέ εισιτηρίων και ο υπάλληλος δεν της επέστρεψε τα χρήματα για μια χαμένη κράτηση.

Η 56χρονη María Guadalupe τα έκανε κυριολεκτικά γης μαδιάμ χάνοντας την ψυχραιμία της όταν ο υπάλληλος στο γκισέ της είπε ότι τα χρήματα για το εισιτήριο που πλήρωσε δεν εμφανιζόταν στο σύστημα της αεροπορικής εταιρείας Volaris.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου βλέπουμε τη γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση να στέκεται πάνω στη ζυγαριά αποσκευών του γκισέ και να πετάει την οθόνη του υπολογιστή στο πάτωμα, όταν ο υπάλληλος της είπε να επικοινωνήσει με το ταξιδιωτικό πρακτορείο για να πάρει πίσω τα χρήματά της.

Συνεχίζει να τσακώνεται με τους υπαλλήλους του αεροδρομίου και εξακολουθεί να καταστρέφει ότι βλέπει μπροστά της. Σοκαρισμένοι οι επιβάτες παρακολουθούν τη γυναίκα.

«Αν δεν θέλεις, μη μου δώσεις πίσω τα χρήματα. Δεν δίνω δεκάρα. Αλλά αυτό θα σας κοστίσει», φωνάζει σε έναν από τους πράκτορες.

Στη συνέχεια πάει σε δεύτερο πάγκο όπου αρπάζει μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο και τα πετάει στο πάτωμα.

Ένα άτομο φαίνεται να στέκεται δίπλα στον πάγκο περιμένοντας την Guadalupe να τελειώσει το ξέσπασμά της πριν την απομακρύνει από το σημείο.

Αστυνομικοί συνέλαβαν την Guadalupe η οποία επιχείρησε να φύγει από το αεροδρόμιο.

Στην έκθεση της αστυνομίας αναφέρονταν ότι «προκάλεσε ζημιές σε γκισέ αεροπορικής εταιρείας στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Πόλης του Μεξικού.

Η έξαλλη γυναίκα κατέστρεψε τέσσερις υπολογιστές και τέσσερις σαρωτές. Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους υπέβαλε μήνυση κατά της Guadalupe, κατηγορώντας την για καταστροφή εξοπλισμού καθώς και για διατάραξη της κοινής ησυχίας.