Βασίλης Καρράς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορóς του – Η επίσημη ανακοίνωση

Τον τεράστιο Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 70 χρονών το απόγευμα της Κυριακής (24/12), αποχαιρετά συγκλονισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος.

Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής έχασε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο και βύθισε στη θλίψη συγγενείς, φίλους, συναδέλφους, αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές του.

Η κηδεία του Βασίλη Καρρά αναμένεται να τελεστεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Την ίδια στιγμή όπως ανακοίνωσε το επίσημο fan club του, η σορός του Βασίλη Καρρά θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τρίτη (26/12) στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη απο τις 09:00 έως 13:00 μμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Τέλος εποχής….

 

 

Η αυλαία έπεσε για τον μεγαλύτερο Έλληνα λαϊκό τραγουδιστή της εποχής μας! Απόψε το απόγευμα της 24ης Δεκεμβρίου του 2024 παραμονή Χριστουγέννων ο αγαπημένος μας Βασίλης Καρράς μας άφησε για πάντα. Απο σήμερα ο καλλιτέχνης που όλοι λατρέψαμε θα βρίσκεται παρέα με άλλους μεγάλους, με τον Στράτο,τον Στέλιο,την Ρίτα,τον Νίκο Παπάζογλου, τον Δημήτρη Μητροπάνο… ακόμα και με τον Παντελή!Η απώλεια του Βασίλη είναι μεγάλη και δυσαναπλήρωτη μα θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ξεπεράσουμε το σόκ και να στηρίξουμε την οικογένειά του!Ο Βασίλης Καρράς υπήρξε πέρα απο καλός τραγουδιστής ένας σπουδαίος άνθρωπος που βοήθησε πολύ κόσμο εντός και εκτός δουλειάς..! Δοτικός και γενναιόδωρος στη δουλειά και στη ζωή, στους συνεργάτες και στον απλό κόσμο.

Ο Βασίλης δεν επεδίωξε ποτέ την αυτοπροβολή, δεν έβαλε ποτέ τον εαυτό του πάνω  απο συναδέλφους παλιούς και νέους. Ηταν απο τους καλλιτέχνες που όχι μόνο δεν κρατούσε τον κόσμο σε απόσταση αλλά που επεδίωκε την επαφή μαζί του. Γι’ αυτό με δική του παρότρυνση γεννήθηκε και γιγαντώθηκε ένα απο τα μεγαλύτερα fan club στην Ελλάδα αν όχι το μεγαλύτερο και η πόρτα και η αγκαλιά του ήταν πάντα ανοιχτές!!!

Ξημερωβραδιάζαμε στα καμαρίνια κι εκείνος όταν μας έβλεπε έλεγε καλώς τα παιδιά μου!!!Το ίδιο ανοιχτή ήταν η αγκαλιά του για νέους και παλιούς συναδέλφους και καθόλου τυχαίο που έχτισε ισχυρές φιλίες στον χώρο!!!Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έδωσε γερή αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Το πάλεψε πολύ γενναία έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασής του απο την πρώτη στιγμή!Ο Βασίλης Καρράς μπορεί να έφυγε μα ακόμα είναι εδώ…! Πάντα θα είναι εδώ!!! Μέσα απο τα τραγούδια του και απο τις αναμνήσεις που χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια! Εμείς τα καλύτερα ταξίδια τα κάνανε μαζί του και πάντα θα τα κάνουμε μαζί του! Είμαστε περήφανοι και ήταν τιμή μας που μας έδωσε το δικαίωμα να τον γνωρίσουμε και να τον εκπροσωπούμε! Δίνουμε ιερή υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε το καλλιτεχνικό έργο και την παρακαταθήκη που μας άφησε ώστε να τον γνωρίσουν και οι επόμενες γενιές μέσα απο τις εμπειρίες μας!!!

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους δικούς του ανθρώπους! Η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τρίτη 26/12 στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη απο τις 09:00 έως 13:00 μμ.