Αuτóς άρπαξε τη 15χρoνn στο Πικέρμι – Κατέβασε το παντελóνι του μέσα στο αυτοκiνnτο

Ήταν 15:50 της Πέμπτης, όταν η 15χρονη L.N, κινούνταν με τα πόδια επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας στο Πικέρμι, όταν την προσέγγισε ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε άγνωστο της άτομο. Λίγο πριν φτάσει στο σπίτι της, ο άνδρας την ρώτησε “αν ήθελε να την πάει κάπου” με το κορίτσι να απαντά αρνητικά, τότε ο άνδρας κατέβηκε από το όχημα και με τη χρήση βίας την ανάγκασε να καθίσει στην θέση του συνοδηγού, ανέπτυξε ταχύτητα και κατευθύνθηκε προς Ραφήνα.

Κατά τη διαδρομή ο άνδρας κατέβασε το παντελόνι του και επέδειξε τα γεννητικά του όργανα στην τρομαγμένη ανήλικη, η οποία σε κατάσταση πανικού ξεκίνησε να φωνάζει, αναγκάζοντας τον οδηγό να ακινητοποιήσει το όχημα.

Τότε η κοπέλα πετάχτηκε έξω από αυτό στην οδό Παράσχου και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Εν συνεχεία επέδειξαν φωτογραφίες του υπόπτου, που εντόπισαν στο Facebook, στην ανήλικη, η οποία επιβεβαίωσε πως επρόκειτο για τον άνδρα που την άρπαξε. Λίγη ώρα αργότερα ο 38χρονος εντοπίστηκε στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στη Νέα Μάκρη και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ παράλληλα κατάσχεσαν και το αυτοκίνητο του.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τ.Α Ραφήνας – Πικερμίου μετέβησαν βραδινές ώρες στη Ν. Μάκρη επί της Λ. Ποσειδώνος, εντόπισαν τον κατηγορούμενο με το όχημα πλησίον της οικίας του, τον ακινητοποίησαν και τον προσήγαγαν στο Τ.Α Ραφήνας – Πικερμίου, όπου και συνελήφθη.