Αστυνομικοί εισέβαλαν σε σπίτι και συνέλαβαν πατέρα για piercing στον γιο του

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Αρκάνσας των ΗΠΑ, όταν αστυνομικοί εισέβαλαν σε σπίτι, συνέλαβαν με άγριο τρόπο και πέρασαν χειροπέδες σε πατέρα με την κατηγορία ότι είχε κάνει piercing στο αυτί του γιου του.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο γιος του 45χρονου Τζέρεμι Σέρλαντ, έλεγε στους αστυνομικούς ότι το piercing δεν έγινε διά της βίας, αλλά ότι ο ίδιος είχε ζητήσει στον πατέρα του να τρυπήσει το αυτί του. Οι αστυνομικοί, όμως, δεν σταματούσαν και πέρασαν χειροπέδες στον πατέρα.

Όλα ξεκίνησαν μερικές μερικές μέρες πριν στην πόλη των ΗΠΑ. Αστυνομικοί του τμήματος του Τόντιταουν στο Αρκάνσας στις ΗΠΑ έκαναν έρευνα μετά από τα λεγόμενα ενός μαθητή του Γυμνασίου Σπρίνγκντεϊλ. Ο μαθητής ανέφερε πως ένας συμμαθητές του έλεγε στο σχολείο ότι ο πατέρας του που ήταν μεθυσμένος, του έκανε piercing στο αυτί.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 45χρονο πατέρα, Τζέρεμι Σέρλαντ, ο οποίος τους παραδέχτηκε ότι τρύπησε το αυτί του γιου του, αλλά αρνήθηκε να τους αφήσει να μιλήσουν στο παιδί του, ενώ δεν θέλησε να απαντήσει σε άλλες ερωτήσεις, αφού δεν υπήρχε καμιά επίσημη κατηγορία εναντίον του.

usa1.jpg
Washington County Sheriffs Office

Κατηγορίες για κακούργημα

Οι αστυνομικοί δεν το έβαλαν κάτω και βρήκαν τρόπο να απαγγείλουν κατηγορίες στον πατέρα και να τον συλλάβουν. Η Εισαγγελία της Ουάσινγκτον έψαξε και βρήκε έναν νόμο που ανέφερε ότι στην Πολιτεία κανείς δεν μπορεί να κάνει χωρίς τη σχετική άδεια, body art (piercing, τατουάζ) σε ανήλικο άτομο κάτω των 16 ετών, ανεξάρτητα από τη γονική συναίνεση.

Μάλιστα στην Πολιτεία των ΗΠΑ η παράβαση αυτού του νόμου θεωρείται κακούργημα. Έτσι ο πατέρας βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία για κακούργημα.

TikTok/iamnugget770

Το βίντεο

Ο γιος του 45χρονου απαθανάτισε σε βίντεο τη στιγμή της εισβολής και της σύλληψης. «Γιατί το κάνετε αυτό», φωνάζει ο πατέρας, αλλά οι αστυνομικοί δεν καταλάβαιναν τίποτα. Μπήκαν μέσα στο σπίτι μετά από μια μικρή μάχη και του πέρασαν χειροπέδες.

«Εγώ ήθελα να τρυπηθούν τα αυτιά μου», ακούγεται ο γιος να φωνάζει στους αστυνομικούς. Κατά τη διάρκεια του χάους, ένας αξιωματικός εξηγεί στη γυναίκα του 45χρονου ότι ο πατέρας συλλαμβάνεται επειδή έκανε «body art χωρίς άδεια».

Εκεί ο πατέρας γελάει με σαρκασμό. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να βγάλουν τον πατέρα έξω από το σπίτι του, αλλά ο γιος τους την… έπεσε. Τελικά η αστυνομία έβγαλε τον πατέρα από το σπίτι και τον μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Σέρλαντ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 1.500 δολαρίων το Σάββατο (23.4.2023), αφού πέρασε δύο νύχτες στη φυλακή της κομητείας της Ουάσιγκτον.