Άσχημες εξελίξεις για τη μαθήτρια της υπόθεσης Κλέιμαν στο Βέλγιο!

Πριν από δέκα ημέρες, τη Μεγάλη Τρίτη, όλη η Ελλάδα και μαζί της όλη η Ευρώπη έμειναν άφωνοι από την υπόθεση Κλέιμαν. Ο 33χρονος τερματοφύλακας φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της Βελγίδας μαθήτριας σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του πρώην, πλέον, γκολκίπερ του Βόλου, ποινική δίωξη για βιασμό χωρίς συναίνεση, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια – κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Η κοπέλα έχει γυρίσει στην πατρίδα της και παραμένει σε κατάσταση σοκ, όπως και όλοι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση.

Στο Βέλγιο όμως η ιστορία είχε και συνέχεια, αλλά πέραν του αναμενομένου.

Πήρε αποβολή

Σύμφωνα με τη βέλγικη ιστοσελίδα «7sur7.be» το σχολείο της απέβαλε τη μαθήτρια και τους συμμαθητές της επειδή παραβίασαν την εντολή για προκαθορισμένη ώρα επιστροφής στο ξενοδοχείο!

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μάθαμε στα μέσα Απριλίου ότι ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Boris Kleyman συνελήφθη αφού μια 17χρονη Βελγίδα φοιτήτρια τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση έξω από ένα μπαρ στην Αθήνα. Η νεαρή κοπέλα έχει πλέον αποβληθεί από το σχολείο της! Αυτή η απόφαση δεν σχετίζεται με το περιστατικό, αλλά ελήφθη επειδή η κοπέλα – μαζί με άλλους μαθητές – παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ της επίθεσης».

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στη συνέχεια στο δημοσίευμα, στο σχολείο του Abbaye de Zevenkerken, στο Μπριζ, η διοίκηση απέβαλε μια ομάδα μαθητών που δεν σεβάστηκαν τους κανόνες που είχαν συμφωνηθεί κατά τη σχολική τους εκδρομή στην Ελλάδα στις αρχές Απριλίου.

Μία από τις μαθήτριες που εμπλέκονται είναι η 17χρονη που έγινε διεθνές πρωτοσέλιδο την περασμένη εβδομάδα αφού κατηγόρησε τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Boris Kleyman για επίθεση σε πολυτελές νυχτερινό κέντρο στην καρδιά της Αθήνας.

Σύμφωνα με τα αρχικά ευρήματα, ο Μπόρις Κλέιμαν, ένας 33χρονος πρώην διεθνής Ισραηλινός ποδοσφαιριστής, πλησίασε την 17χρονη κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Αφού είχε πιει μερικά ποτά, ο αθλητής προσπάθησε να την πείσει να κάνει σεξ μαζί του. Εισπράττοντας την άρνηση της μαθήτριας, στη συνέχεια κατηγορείται ότι έχει διαπράξει «άσεμνες πράξεις» προς τη νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με την αστυνομία και τις αντίστοιχες καταθέσεις.

Έκτοτε, ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη και εκδιώχθηκε από την ποδοσφαιρική του ομάδα (Βόλος), αλλά συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι δεν έκανε τίποτα κακό. Αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταβολή εγγύησης.

Καθυστερημένη άφιξη στο ξενοδοχείο

Το βράδυ της επίθεσης, το κορίτσι έπρεπε να ήταν πίσω στο ξενοδοχείο το αργότερο στις 01:30. Πράγματι, οι μαθητές ήταν ελεύθεροι να απολαύσουν τη βραδιά τους, αλλά το αργότερο ως τις 1:30 π.μ. έπρεπε να είναι στο ξενοδοχείο όπου έμενε η τάξη. Ωστόσο, η κοπέλα και άλλοι μαθητές έσπασαν την απαγόρευση κυκλοφορίας και συνέχισαν το πάρτι. Το περιστατικό με τον ποδοσφαιριστή συνέβη γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα.

Ως εκ τούτου, η διοίκηση αποφάσισε να επιβάλει κυρώσεις στους μαθητές που δεν σεβάστηκαν τους εντολές του σχολείου. Έτσι αποβλήθηκαν για δεκαπέντε ημέρες και επίσης δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν σε τρεις αθλητικές διοργανώσεις. Το σχολείο δεν τοποθετήθηκε περαιτέρω επί της αποβολής, αρκούμενο να επιβεβαιώσει γραπτώς ότι έχουν επιβληθεί οι σχετικές κυρώσεις.

«Η τιμωρία είναι σχετική με τον εσωτερικό κανονισμό και δεν θέλουμε να στιγματίσουμε τους μαθητές. Τους επιβλήθηκαν κυρώσεις επειδή δεν τήρησαν την εντολή για απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τη συμφωνημένη ώρα», ανέφερε η διεύθυνση του σχολικού ιδρύματος. Να σημειωθεί ότι με αυτή την ποινή το σχολείο δεν αμφισβητεί σε καμία περίπτωση την κατάθεση της μαθήτριας.