Αράχωβα: Εκτός Ελλάδας η υπόθεση – Παίρνει μεγάλες διαστάσεις η δολοφονiα του Όλιβερ

Φιλοζωικές οργανώσεις έχουν επικοινωνήσει με τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΜΜΕ του εξωτερικού για βοήθεια και παραπάνω έρευνα μιας και οι ελληνικές αρχές καθυστερούν.

Η υπόθεση της δολοφονίας του Όλιβερ αρχίζει να παίρνει τεράστιες διαστάσεις και πολλοί είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα να χυθεί φως στην υπόθεση και να δικαιωθεί όχι μόνο ο Όλιβερ αλλά όλα τα ζώα που κακοποιοηνται και δολοφονονται στη χώρα μας.

Τι δείχνει βίντεο που εξετάζουν οι Αρχές

Ένα βίντεο έχει μπει στο στόχαστρο των αστυνομικών ερευνών, που ίσως ρίξει φως στην άγρια κακοποίηση και θανάτωση του χάσκι στην Αράχωβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στα χέρια των αστυνομικών αρχών υπάρχει βίντεo, στο οποίο αποτυπώνεται ένας μεγαλόσωμος σκύλος στα χαρακτηριστικά του Όλιβερ μαζί με δυο άντρες στο δρόμο που οδηγεί εκτός Αράχωβα προς Δελφούς.

Οι αστυνομικές αρχές τις τελευταίες ημέρες είχαν εξετάσει όλα τα βίντεο από σπίτια και καταστήματα που υπήρχαν στις πιθανές διαδρομές, που είχε κάνει την μοιραία νύχτα το χάσκι πριν κακοποιηθεί βάναυσα.

Οι αστυνομικοί, ακολουθώντας τις περιγραφές του ιδιοκτήτη του σκύλου για τις διαδρομές που συνήθιζε να κάνει, βρέθηκαν στον δρόμο που οδηγεί προς την έξοδο από την περιοχή της Αράχωβας, με κατεύθυνση τους Δελφούς.

Εκεί, οι αστυνομικοί σύμφωνα με τις πληροφορίες, εντόπισαν μία κάμερα σε ένα από τα σπίτια που βρίσκονται πάνω στον δρόμο και η οποία είναι στραμμένη προς το κέντρο του δρόμου.

Στο βίντεο αυτό εμφανίζονται τις ώρες, όπου εξαφανίστηκε ο Όλιβερ, δύο άνδρες μαζί με έναν σκύλο που τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν με χάσκι, να φεύγουν γρήγορα από την κατοικημένη περιοχή.

Το βίντεο λόγω της ώρας δεν έχει καλή ευκρίνεια και φωτεινότητα, γι’ αυτό και έχει σταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες για να γίνει ειδική επεξεργασία, ώστε να υπάρξει ταυτοποίηση των προσώπων.

Η υπόθεση του Όλιβερ έχει σοκάρει το πανελλήνιο από την βαρβαρότητα, με την όποια βασανίστηκε και κακοποιήθηκε ο άτυχος σκύλος, που βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου ζητά δικαίωση για τον μαρτυρικό θάνατο του σκύλου, που ήταν μασκότ για την περιοχή, όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση λόγω της σοβαρότητας των πράξεων, που σύμφωνα με τον νέο ποινικό κώδικα, αποτελούν κακούργημα.