ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Μητέρα κλείδωσε το βρέφος της σε αυτοκίνητο και πήγε για ψώνια

H μητέρα ήθελε να κάνει ψώνια στη Θεσσαλονίκη και για να έχει όπως φαίνεται περισσότερη άνεση, αποφάσισε να κλειδώσει το βρέφος της, μέσα στο αυτοκίνητο…

Η μητέρα πήγε για ψώνια σε πολυκατάστημα στη Θεσσαλονίκη με μία φίλη της, που όπως διαπιστώθηκε ήταν η οδηγός στο αυτοκίνητο. Όταν έφτασαν στον προορισμό τους, αποφάσισαν να δέσουν το βρέφος στο παιδικό κάθισμα, να ανοίξουν λίγο το παράθυρο και να πάνε να κάνουν τα ψώνια τους. Το αγγελούδι κάποια στιγμή ξύπνησε και τα κλάματά του, δημιούργησαν αναστάτωση. Διερχόμενος από το σημείο, αποφάσισε να ειδοποιήσει την αστυνομία και πολύ γρήγορα διαπιστώθηκαν όλα όσα είχαν προηγηθεί.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του άντρα που ειδοποίησε την αστυνομία, το βρέφος βρισκόταν τουλάχιστον 40 λεπτό μόνο του, ενώ το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο με μισάνοιχτο το παράθυρο. Αστυνομικοί του Τμήματος Πυλαίας – Χορτιάτη εντόπισαν τις δύο γυναίκες, αλβανικής καταγωγής, μέσα στο πολυκατάστημα και τις συνέλαβαν.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας: «μεσημβρινές ώρες χθες (05-05-2023), πλήρωμα εποχούμενης περιπολίας του Αστυνομικού Τμήματος Πυλαίας – Χορτιάτη, έπειτα από σχετική ενημέρωση πολίτη, διαπίστωσε ότι βρέφος βρισκόταν μόνο του, εντός ασφαλισμένου οχήματος που είχε μισάνοιχτο ένα παράθυρο και ήταν σταθμευμένο σε εξωτερικό χώρο πολυκαταστήματος, στην περιοχή της Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη.

Άμεσα προσέτρεξαν στο σημείο και έπειτα από αναζητήσεις των ιδιοκτητών του, ανευρέθησαν η 22χρονη μητέρα του βρέφους, καθώς και η 27χρονη ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, οι οποίες εντοπίστηκαν σε χώρους του πολυκαταστήματος, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι απουσίαζαν για αρκετή ώρα, εκθέτοντας σε κίνδυνο το βρέφος».

Από το Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη σχηματίσθηκε δικογραφία για έκθεση κατά συναυτουργία σε βάρος της μητέρας, αλλά και της οδηγού του οχήματος.