Ανδρέας Φουστάνος: «Εννοείται ότι έχουμε διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό μου – Τι να είμαι; Με συνομήλικη;»

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός μίλησε για τη νέα του σχέση

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τις γυναίκες και τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του Νατάσα Θεοδωρίδου, αλλά και την Ελένη Μενεγάκη, προχώρησε ο Ανδρέας Φουστάνος.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός μίλησε για τη νέα του σχέση και τη διαφορά ηλικίας που έχουν, ενώ αποκάλυψε ότι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την πρώην σύζυγό του Νατάσα Θεοδωρίδου,, αλλά και την κουμπάρα τους Ελένη Μενεγάκη.

Ο ίδιος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day», τόνισε ότι θέλει γύρω του «ανθρώπους ζωντανούς που να έχουν κέφι για οτιδήποτε», ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί.

Αναφερόμενος στη νέα του σχέση, ο Ανδρέας Φουστάνος είπε «Τι νέα σχέση; Δεν είναι και πολύ νέα», προσθέτοντας ότι πρόκειται για διαφορετικό πρόσωπο από την πρώην σύντροφό του, με την οποία είχε 30 χρόνια διαφορά ηλικίας.

«Μια χαρά είμαι. Πάντα περνάω όμορφα. Εννοείται ότι έχουμε διαφορά ηλικίας με τη νέα σύντροφό μου. Τι να είμαι; Με συνομήλικη; Δεν μπορώ να έχω ανθρώπους που έχουν βαρεθεί τη ζωή τους. Θέλω ανθρώπους ζωντανούς και που να έχουν κέφι για οτιδήποτε. Γάμους, εντάξει, κάναμε», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Μιλώντας για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του Νατάσα Θεοδωρίδου, ο πλαστικός χειρουργός έκανε λόγο για «καταπληκτική σχέση» μεταξύ τους, τονίζοντας πως το γεγονός ότι έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί είναι πολύ σημαντικό.

«Οι σχέσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου με την Ελένη Μενεγάκη είναι μια χαρά. Οι ασχολίες τους μπορεί να μην τις φέρνουν κοντά, αλλά είναι μια χαρά η σχέση τους. Δεν έχουμε βρεθεί όλοι μαζί μετά το διαζύγιο. Δεν βρισκόμαστε εύκολα ούτε οι δύο, όχι όλοι μαζί. Τα λέμε κατά καιρούς με την Ελένη Μενεγάκη. Τα ίδια συζητώ εγώ με την Ελένη και τα ίδια η Νατάσα; Άλλα συζητάνε εκείνες. Έχουμε καλή σχέση. Δεν έτυχε να βρεθούμε όλοι μαζί», σημείωσε ακόμη ο Ανδρέας Φουστάνος σχετικά και με τη σχέση του με την κουμπάρα του Ελένη Μενεγάκη.