Αδιανóητο περιστατικό: Προαστιακός μπήκε σε λάθος γραμμές και αντί για αεροδρόμιο έφτασε Λιόσια

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες που κινδύνεψαν να χάσουν και τις πτήσεις τους

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη με τον τον προαστιακό την Πέμπτη (23/11) καθώς ο συρμός μπήκε σε λάθος ράγες, με αποτέλεσμα αντί για το Αεροδρόμιο να πάει στα Λιόσια. Μάλιστα, παραλίγο να συμβεί και ατύχημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 και το OPEN, η αμαξοστοιχία επρόκειτο να αναχωρήσει από τον Πειραιά με προορισμό το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ακολούθησε ξαφνικά άλλη διαδρομή με αποτέλεσμα να καταλήξει στον σταθμό των Άνω Λιοσίων.

Έκπληκτοι οι επιβάτες είδαν να φτάνουν σε άλλο σταθμό από εκείνον για τον οποίο είχαν ξεκινήσει, ωστόσο αυτό θα είχε και επίπτωση στον χρόνο τους για να βρεθούν έγκαιρα στο αεροδρόμιο για το ταξίδι τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ευσταθής ενημέρωση προς τους επιβάτες δεν υπήρξε, ενώ ο φύλακας στο σταθμό των Άνω Λιοσίων δεν είχε την απαραίτητη πληροφόρηση και δεν μπορούσε να απαντήσει.

Αρχικά εκδόθηκε ηχητική ανακοίνωση ότι το ίδιο τρένο θα αναχωρήσει ξανά, με τους επιβάτες να ανεβαίνουν ξανά όμως ο συρμός δεν ξεκινούσε.

Μετά από λίγο βγήκε νέα ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία οι επιβάτες έπρεπε να αποβιβαστούν από το συρμό και να μεταβούν στην απέναντι αποβάθρα, γιατί θα ερχόταν να τους περισυλλέξει άλλη αμαξοστοιχία.