Αδιανόητο! Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος λαμβάνει χιλιάδες ερωτικά γράμματα στη φυλακή

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που δολοφόνησε την σύζυγό του, Καρολάιν Κράουτς, στις 11 Μαΐου του 2021 στα Γλυκά Νερά, λαμβάνει «ολόκληρες τσάντες» με ερωτικά γράμματα στη φυλακή, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Sun».

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, οι δεσμοφύλακες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Μαλανδρίνου, όπου και κρατείται ο γυναικοκτόνος, φέρεται να έχουν μείνει έκπληκτοι από τον αριθμό των θαυμαστριών που στέλνουν γράμματα στον πρώην πιλότο, ο οποίος στραγγάλισε τη Καρολάιν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο καταδικασθείς σε ποινή φυλάκισης 27 ετών φέρεται να «βομβαρδίζεται» από περίεργα «γράμματα θαυμασμού» από γυναίκες που τον υποστηρίζουν.

Η «Sun» αναφέρει πως οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι καλούνται να ταξινομήσουν «ολόκληρες τσάντες» με γράμματα για τον δολοφόνο στη φυλακή υψίστης ασφαλείας στο Μαλανδρίνο.

«Διαβάσαμε, όπως υπαγορεύει το πρωτόκολλο, όλη την αλληλογραφία και μείναμε έκπληκτοι», δήλωσε στη «Sun» ένας φρουρός που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας.

«Είναι γραμμένα από γυναίκες, Ελληνίδες, που λένε ότι είναι ερωτευμένες μαζί του. Πιστεύουν ότι είναι αθώος, ότι η δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς δεν ήταν προμελετημένη και ότι όλα συνέβησαν εν θερμώ», είπε ο ίδιος άνθρωπος στη βρετανική εφημερίδα.