Αδιανόητη τραγωδία: Βγήκε από το μπάνιο και βρήκε νεκpά τα πεντάχρονα δiδυμα παıδιά της!

Πεντάχρονα δίδυμα – ένα αγόρι και ένα κορίτσι – βρέθηκαν νεκρά στο πάτωμα διαμερίσματος στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του ξαφνικού θανάτου πεντάχρονων διδύμων στη Νέα Υόρκη, με την απελπισμένη μητέρα να είναι εκείνη, μάλιστα, που τα εντόπισε νεκρά όταν βγήκε από το μπάνιο.

Σύμφωνα με τη New York Post, η γυναίκα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι άφησε τα παιδιά στο πάτωμα και πήγε να κάνει ένα ντους. Όταν επέστρεψε βρήκε τα σώματά τους κρύα και άκαμπτα.

Σημειώνεται πως δεν έχε γίνει ακόμη γνωστό το πώς πέθαναν τα αδέλφια. Το μόνο που έχει αποσαφηνιστεί είναι πως δεν είχαν ορατά σημάδια τραυματισμού, ενώ και τα δύο παιδιά είχαν επιστρέψει άρρωστα από το σχολείο.

Η μητέρα των διδύμων χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο λόγω του σοκ που υπέστη, ενώ ο μπαμπάς των διδύμων – ο οποίος βρισκόταν στη δουλειά εκείνη την ώρα – έσπευσε στο σπίτι μόλις έμαθε τι είχε συμβεί.

Η ζοφερή ανακάλυψη έγινε γύρω στις 11:20 το πρωί, ανέφερε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι οι διασώστες που ανταποκρίθηκαν στην κλήση της διαπίστωσαν τον θάνατο των παιδιών επί τόπου.

«Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, δεδομένου ότι η έρευνα μόλις ξεκίνησε», δήλωσε στους δημοσιογράφους το απόγευμα της Δευτέρας ο βοηθός αρχηγός της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Μπέντζαμιν Γκάρλεϊ.

Σημειώνεται πως η οικογένεια δεν έχει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας με την αστυνομία της Νέας Υόρκης ή ανοιχτό φάκελο στις υπηρεσίες της πόλης, δήλωσε ο Γκάρλει.

Το FDNY επιθεώρησε την ποιότητα του αέρα στο κτίριο και απέκλεισε τη δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα ως παράγοντα του θανάτου των παιδιών, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται τώρα στο πόρισμα του ιατροδικαστή.

Πηγή: New York Post