21 Σεπτεμβρίου 2024

Το είπε και το έκανε: Η απάντηση του Μάρκου Σεφερλή στους τηλεπαρουσιαστές!

Οργανωμένη επίθεση και ψευδείς κατηγορίες

Σύμφωνα με τον Σεφερλή, όσα έχουν ειπωθεί το τελευταίο διάστημα δεν αποτελούν κριτική για το έργο του, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς που μιλούν για εκείνον δεν έχουν δει τη δουλειά του:

«ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ», ΤΟΝΙΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

Ο κωμικός έκανε λόγο για μια οργανωμένη επίθεση εναντίον του, στην οποία χρησιμοποιούνται ψευδείς, συκοφαντικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί, παρόμοιοι με εκείνους που είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν η Έλενα Ακρίτα, η οποία, όπως υπενθύμισε, είχε καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση.

Νομική δράση και απάντηση στις κατηγορίες

Παρά τη μακροχρόνια τακτική του να μην απαντά σε όσους τον επικρίνουν, ο Σεφερλής δήλωσε ότι πλέον αποφάσισε να κινηθεί νομικά:

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΜΕΝΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ».

Πρόσθεσε ότι οι φίλοι και οι θαυμαστές του τον παροτρύνουν χρόνια να απαντήσει σε αυτές τις επιθέσεις, και πλέον σκοπεύει να το κάνει μέσω της δικαστικής οδού. Έχει ήδη δώσει εντολή στον δικηγόρο του να καταθέσει αγωγές τόσο εναντίον εκείνων που τον κατηγορούν, όσο και εναντίον των μέσων που τους δίνουν βήμα.

«ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ», ΔΗΛΩΣΕ.