Ανατροπή στη Δίκη του π. Αντωνίου: «Πήρε λεφτά για να τον κατηγορήσει»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βόμβα: Η αδερφή του βασικού κατήγορου κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι ο αδερφός της χρηματίστηκε για να κατηγορήσει τον π. Αντώνιο

Απόλυτη ανατροπή σήμερα στην αίθουσα 12 του κτιρίου 9 των δικαστηρίων της Πρώην Σχολής Ευελπίδων όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η Δίκη της Κιβωτού του Κόσμου για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών στις δομές.

Μάρτυρας κλειδί  στη Δίκη της Κιβωτού του Κόσμου η Φωτεινή Κιαμίλ, αδερφή του Κιαμίλ βασικού κατηγόρου του πατέρα Αντώνιου Παπανικολάου , ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου.

Η Φωτεινή Κιαμίλ ήρθε μάρτυρας υπερασπίσεως του πατρός Αντωνίου και συγκλόνισε με την κατάθεσή της.

Συγκεκριμένα η 18χρονη κοπέλα με το που είδε τον πατέρα Αντώνιο ξέσπασε σε κλάματα φωνάζοντας ΄΄ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΤΕΡ ΑΝΤΩΝΙΕ , ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ΄΄.

Στην εξέτασή της ως μάρτυρα υπερασπίσεως, μεταξύ άλλων κατέθεσε πως ΄΄ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ, ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.΄΄

Αυτά τα συγκλονιστικά κατέθεσε η αδερφή του συμπληρώνοντας πως μια μέρα μετά την κατάθεση του αδερφού της, εκείνος έβγαζε φωτογραφίες στο INSTAGRAM με έναν πάκο λεφτά και ένα χρυσό καινούργιο ρολόι.

Η Φωτεινή συμπλήρωσε πως της έκανε αίσθηση από την αρχή για ποιον λόγο να ασχοληθεί με την Κιβωτό ο Κιαμίλ, μιας και πάντα ήθελε να φύγει, να απέχει από εκεί ενώ όταν τη ρώτησαν να πει κάτι για τον πατέρα Αντώνιο εκείνη έβαλε τα κλάματα δακρυσμένη λέγοντας ότι τον λατρεύει και της στάθηκε καλύτερα από Πατέρας.

Η Δίκη συνεχίζεται αύριο Παρασκευή.

ΔΙΚΗ ΚΙΒΩΤΟΥ- Πατήρ Αντώνιος δακρυσμένος στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Σημάδι του Θεού σήμερα για να κρατιόμαστε

Δηλώσεις στον Ανδρέα Καραγιάννη έκανε ο πατήρ Αντώνιος εξερχόμενος του κτιρίου 9.

«Από το στόμα σας και στου Θεού το αυτί, να υπάρξει δικαίωση. Δοξάζω το Θεό που είναι κοντά μας και πάντοτε μας δίνει όπως και σήμερα σημάδια της παρουσίας του να κρατιόμαστε, γιατί μόνο ο ΧΡΙΣΤΟΣ μπορεί να ξεμπερδέψει όλη αυτή την άδικη κατάσταση εις την οποία έχουμε περιέλθει . Τον δοξάζω μέσα από την καρδιά μου και τώρα και πάντοτε».

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: