7 Φεβρουαρίου 2023

Νικολόπουλος: Νοικιάζουμε ακόμη και τα κατασχεμένα από τις τράπεζες σπίτια μας!

Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος με αφορμή την ενοικίαση 200 διαμερισμάτων, όπου θα δημιουργηθούν 1.200 θέσεις υποδοχής για 3.000 μετανάστες και πρόσφυγες μέχρι το τέλος του 2016, που ήδη προχωρά ο Δήμος Αθηναίων.

Στην τηλεοπτική εκπομπή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, στο Kontra Channel, μεταξύ άλλων ο Νίκος Νικολόπουλος, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Οι “Καμίνιδες” και οι συν αυτώ ψευτοπροοδευτικοί βρήκαν τρόπο να σώσουν τις τράπεζες. Τα δικά μας σπίτια που θα κατάσχουν οι τράπεζες θα τα νοικιάσουν για να μένουν, οι μετανάστες, οι πρόσφυγες και οι λαθρομετανάστες, εις υγείαν όλων ημών των κορόιδων. Με δόλωμα τον ανθρώπινο πόνο και τις μνήμες από τη δική μας προσφυγιά, μας οδηγούν στην φάκα της εθελούσιας αποδοχής της αλλοτρίωσης της χώρας μας, της ακίνητης και κινητής περιουσίας μας, καθώς και του εαυτού μας» και προειδοποίησε πως: «Προσοχή, κάποιοι κάπου στοχεύουν και κάτι μεθοδεύουν εις βάρος μας. Και αυτοί οι κάποιοι δεν είναι οι μετανάστες αλλά τα ντόπια αρπακτικά των τραπεζών που βρήκαν τον τρόπο να αξιοποιήσουν τα σπίτια που θα κατάσχουν από τα κόκκινα δάνεια των ελλήνων συμπολιτών μας, οι οποίοι έχοντας χάσει τις δουλειές τους δεν μπορούν πλέον να τα εξυπηρετήσουν. Αυτά τα σπίτια μέχρι πρότινος ήταν άχρηστα, δεν μπορούσαν να τα “μασήσουν” ούτε με τους τραπεζίτες, ούτε με τους “κυνόδοντες” γιατί δεν ήξεραν τι να τα κάνουν (σε ποιόν να τα νοικιάσουν μέσα σε ένα πτωχοποιημένο περιβάλλον;) και γι’ αυτό καθυστερούσαν τις κατασχέσεις που μόνο προβλήματα θα τους δημιουργούσαν αν τα φορτώνονταν».

Λύση για …όσους έχουν!!! «τραπεζίτες» και «κυνόδοντες»

«Τώρα όμως βρήκαν επιτέλους τη λύση με την αμέριστη και φιλεύσπλαχνη βοήθεια του “φιλάνθρωπου” Δήμαρχου Καμίνη και άλλων προθύμων, προσφέροντας στους λαθροεισβολείς τα ελληνικά σπίτια για να κρατηθεί η πολιτισμένη Ευρώπη “αμόλυντη”…», είπε ο Νίκος Νικολόπουλος και τόνισε ότι:

«Πρέπει να μπει ένα τέλος στο επιβλαβές άθλημα της εξαναγκασμένης ταλαντώσεως του εγκεφάλου μας που μπορεί μεν να μην έχει οικονομικό κόστος, αλλά μας μεταμορφώνει σε ανθρώπινη χλωρίδα. Μην επιτρέψουμε την ισλαμοποίηση της πατρίδας μας. Ας ξεβουλώσουμε τα αυτιά μας από το «μεγάλο μπαμ» των Βρυξελλών. Πρέπει επιτέλους να ανοίξουμε τα μάτια μας, από τη χρήση “πολιτικών μπάφων” στο εμφανές, το πασιφανές και το αυτονόητο: Η κλιμακούμενη ισλαμική τρομοκρατία στην καρδιά της Ευρώπης είναι συνυφασμένη με το μέγεθος του μουσουλμανικού πληθυσμού που φωλιάζει στην κάθε χώρα της».

Κατά τον πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, όσο περισσότεροι μουσουλμάνοι εγκαθίστανται νομίμως ή παρεισφρείουν παράνομα και λαθραία σε μία ευρωπαϊκή χριστιανική χώρα, τόσο πιο εκτεταμένο καθίσταται το εύφορο έδαφος μέσα από το οποίο εκβλαστάνει το τζιχάντ, ο ιερός τους πόλεμος ενάντια σε όλους εμάς τους «άπιστους», ενάντια σε όλους τους Χριστιανούς, σε όλους πολιτισμένους λαούς, που είχαν την αφέλεια να θεωρήσουν ότι θα μπορούσαν να τους ενσωματώσουν στην «αμαρτωλή», την «άθεη» και «διεφθαρμένη» ευρωπαϊκή κοινωνία.

«Οι Μουσουλμάνοι δεν θέλουν να σεβαστούν αρχές και ιδανικά τα οποία απέχουν έτη φωτός από την δική τους κοσμοθεωρία
Είναι ευρέως γνωστή η στάση αλλά και η συμπεριφορά των μελών του μουσουλμανικού κόσμου σε μια πλειάδα σημαντικών ζητημάτων, όπως την συμπεριφορά προς το γυναικείο φύλο, την παιδική βία αλλά και την ανέχεια σε ανθρωπιστικά ζητήματα . Δεν θέλουν να δεχτούν συμβιβασμούς. Δεν θέλουν να σεβαστούν αρχές και ιδανικά τα οποία απέχουν έτη φωτός από τη δικιά τους κοσμοθεωρία. Κοιτάξτε ακόμα και χώρες που φαινομενικά δεν είχαν παλαιότερα τέτοια προβλήματα, όπως η Ισπανία, η Σουηδία, η Ιταλία και η Δανία, όπου τα κρούσματα βίας, μισαλλοδοξίας, σεξιστικών απειλών και βιασμών έχουν αυξηθεί. Κοιτάξτε τι συνέβη στην Γαλλία. Ποιος δεν αποκωδικοποίησε ακόμη τα μηνύματα της άκρας Μουσουλμανικής φονταμενταλιστικής επέλασης των Γαλλικών προαστίων; Οι επεκτατικές τάσεις Ισλαμοποίησης τους θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια», ανέφερε ο ίδιος.

Και κατέληξε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος:
«Μέσα από την καλλιέργεια μιας ψευδοανθρωπιστικής ατμόσφαιρας, σύντομα θα κληθούμε να επωμισθούμε την ευθύνη που μας βαρύνει για όλα όσα είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα επακολουθήσουν, αν δεν ανακοπεί άμεσα η εισβολή των αφροασιανών μεταναστών. Μέχρι τώρα η χώρα μας έχαιρε “τρομοκρατικού ασύλου” επειδή με την πολιτική της διευκόλυνε τις ορδές του Ισλάμ να ξεχυθούν στην καρδιά της Ευρώπης. Τώρα όμως που τα πράγματα αλλάζουν…Αν δεν κοπεί με το μαχαίρι η υδάτινη λαθρομεταναστευτική ροή, σύντομα θα ζήσουμε κι εμείς σκηνές αλλοφροσύνης τύπου Βρυξελλών, με αλαλάζοντες μωαμεθανούς, αφρισμένους από την δικαιολογημένη οργή τους λόγω του αδιέξοδου εγκλωβισμού τους στην πατρίδα, εικόνες που είδαμε χτες και προχτές στο κέντρο της Αθήνας καιπροχτές στην σιδηροδρομική γραμμή της Ειδομένης. Ο κίνδυνος της μουσουλμανικής γκετοποίησης δεν πρέπει να μας κρατάει σε πολιτικό και επιχειρησιακό λήθαργο. Όσο μάλιστα η ανέχεια, ο φανατισμός και η μισαλλοδοξία, που προέρχονται από τα τρομοκρατικά παρακλάδια της μουσουλμανικής θρησκείας εντείνονται τόσο θα έχουμε τέτοια φαινόμενα που θα μας βυθίζουν ολοένα περισσότερο και στο σκοτάδι και θα απειλούν την “Μουσουλμανοποίηση” της πατρίδας μας».

 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr