29 Σεπτεμβρίου 2022

Καμμένος «αδειάζει» Τόσκα και Βίτσα: Ο ελληνικό στρατός και οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι catering

Σαφείς αποστάσεις, από τις δηλώσεις που έκαναν τόσο ο συντονιστής της κυβέρνησης για το προσφυγικό Δημήτρης Βίτσας όσο και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ότι ο ελληνικός στρατός θα αναλάβει τη σίτιση των προσφύγων μετά και την αποχώρηση των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων από την Ειδομένη, έλαβε σήμερα, Τετάρτη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

«Ο ελληνικός στρατός και οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι catering», δήλωσε φανερά ενοχλημένος ο Π. Καμμένος, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ANT1, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να υπάρξει εμπλοκή του στρατού στην περιοχή της Ειδομένης.

Ο ίδιος, εξάλλου, επανέλαβε τη θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ), ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας οφείλει να παραιτηθεί, επειδή χαρακτήρισε τα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία».

«Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιάννη Μουζάλα. Είναι ξεκάθαρο. Έχουμε άρει την εμπιστοσύνη μας στον κ. Μουζάλα. Όχι ως πρόσωπο. Εγώ τον εκτιμώ για τη δουλειά που έχει κάνει. Από εκεί και πέρα η δήλωση που έκανε είναι πολύ βαριά», είπε – μεταξύ άλλων – ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr