7 χρόνια μετά το θανατηφόρο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη: Η νέα ζωή της Μίνας Αρναούτη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

7 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, όταν ο Παντελής Παντελίδης ανασυρόταν νεκρός από το τζιπ του, μετά το φρικτό τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Στο ίδιο αμάξι επέβαιναν και οι Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη, με την πρώτη να απέχει από τα μέσα ενημέρωσης από την πρώτη στιγμή και τη δεύτερη να επιλέγει να δώσει απαντήσεις για όσα συνέβησαν και όσα της καταλόγισαν τον καιρό εκείνο.

Σήμερα, τα ίχνη της Κυριάκου αγνοούνται, καθώς επιλέγει να μην επικοινωνεί με το κοινό μέσω social media. Η Μίνα Αρναούτη, όμως, παραμένει ενεργή και παρά το γεγονός πως αποφεύγει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις και τις συνεντεύξεις, έχει καταφέρει να αποκτήσει να αποκτήσει έναν πολύ «δυνατό» λογαριασμό στο Facebook.

H ίδια, μοιράζεται σχεδόν καθημερινά στιγμιότυπα από τις ασχολίες και τη ζωή της γενικότερα, αλλά πλέον αποφεύγει να απαντά σε κακόβουλα σχόλια και διαδικτυακές επιθέσεις, αποδεικνύοντας πως θέλει να αφήσει για τα καλά πίσω της όσα συνέβησαν.

Ύστερα από πληθώρα χειρουργείων και φυσικοθεραπειών, η κατάσταση της υγείας της έχει βελτιωθεί αισθητά, ενώ και η εικόνα της θυμίζει το κορίτσι πριν το τροχαίο που στέρησε τη ζωή στον αγαπημένο τραγουδιστή.

Δείτε τη: