8 Δεκεμβρίου 2022

U2 και Eagles of Death Metal θα εμφανιστούν μαζί σε συναυλία στο Παρίσι

Το αμερικανικό συγκρότημα Eagles of Death Metal που έδινε συναυλία στην αίθουσα Μπατακλάν του Παρισιού τη στιγμή της επίθεσης στις 13 Νοεμβρίου, θα εμφανιστεί στη σκηνή μαζί με τους Ιρλανδούς U2 κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Παρίσι, αύριο ή μεθαύριο, πριν ξαναρχίσει τον Φεβρουάριο την περιοδεία του που διέκοψε, γράφει το περιοδικό Billboard.

Οι ρόκερς από την Καλιφόρνια «θα ενώσουν τη φωνή τους με τους U2 στο τελευταίο τραγούδι στο AccorHotels Arena στο Παρίσι και οι Eagles of Death Metal θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία τον Φεβρουάριο του 2016 την οποία διέκοψαν», διευκρινίζει το αμερικανικό ειδικό περιοδικό, επικαλούμενο ανώνυμη πηγή.

Οι Ιρλανδοί U2, όπως και πολλοί καλλιτέχνες, είχαν επιλέξει να αναβάλουν συναυλίες που είχαν προγραμματίσει μετά τις τζιχαντιστικές επιθέσεις που στοίχισαν τη ζωή 130 ανθρώπων.

Το συγκρότημα υπό τον τραγουδιστή τους Bono θα παίξει τελικά την Κυριακή και τη Δευτέρα στο Παρίσι. Οι Eagles of Death Metal θα παίξουν κατά τη διάρκεια μιας από τις δύο αυτές συναυλίες στο AccorHotels Arena, που ήταν παλαιότερα γνωστό ως Παλέ ντε Μπερσί, σύμφωνα με το Billboard που δεν διευκρινίζει την ακριβή ημερομηνία της εμφάνισης του αμερικανικού συγκροτήματος.

Το συγκρότημα Eagles of Death Metal έδινε συναυλία στο Μπατακλάν στις 13 Νοεμβρίου, τη στιγμή του μακελειού στο οποίο 90 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα σε αυτή την αίθουσα στο Παρίσι. Στον απόηχο των επιθέσεων, οι αμερικανοί μουσικοί επέστρεψαν στις ΗΠΑ έχοντας αποφασίσει να ακυρώσουν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία.

«Θέλω να είναι το πρώτο συγκρότημα που θα παίξει στο Μπατακλάν όταν αυτό θα ανοίξει ξανά», είχε δηλώσει στη συνέχεια ο τραγουδιστής Τζέσε Χιούζ σε συνέντευξη στην ιστοσελίδα Vice, με την υπόσχεση να επιστρέψει στο Παρίσι.

Ο Τζος Χομ, ο συνιδρυτής των Eagles του Death Metal που δεν ήταν στη συναυλία στο Μπατακλάν, θα είναι στη σκηνή με το υπόλοιπο συγκρότημα την Κυριακή, διευκρινίζει το Billboard.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr