26 Νοεμβρίου 2022

Μιλάνο: Μαροκινός δικάζεται για τραυματισμό συζύγου του με τρεις μαχαιριές

Ο σύζυγος μιας 50χρονης Μαροκινής δικάζεται τις ημέρες αυτές στο Μιλάνο. Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, πριν ένα χρόνο ο άνδρας, ηλικίας 59 ετών, μαροκινής υπηκοότητας επίσης, τραυμάτισε με τρεις μαχαιριές τη σύζυγό του διότι αυτή είχε αρνηθεί να φορέσει μπούρκα και να συνευρεθεί μαζί του.

Όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, η Φατιμά θα καταθέσει στη δίκη σε βάρος του συζύγου της, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

 

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Φατιμά έζησε δυο χρόνια πραγματικής «ψυχολογικής τρομοκρατίας» και ότι δεν είναι τυχαίο ότι στις καταθέσεις της στους εισαγγελείς δεν χρησιμοποιεί ποτέ τον όρο «σύζυγος», αλλά «πατέρας των παιδιών μου». Έχουν τρία παιδιά, δυο ανήλικα και μια 20χρονη κόρη.

«Στην αρχή δεν ήταν τόσο βίαιος. Αλλά όταν άρχισε να πηγαίνει στο τζαμί, η συμπεριφορά του άλλαξε», εξήγησε η γυναίκα στην εφημερίδα.

Στις «σοβαρές αμαρτίες» της Φατιμά, ο σύζυγός της ανέφερε ότι η γυναίκα του δεν ήθελε να χαιρετά τις γυναίκες που φορούσαν μπούρκα (τις οποίες και δεν γνώριζε) και ότι την Κυριακή δεν ετοίμαζε φαγητό για τους άνδρες που πηγαίνουν στο μουσουλμανικό τέμενος.

Σύμφωνα με την Μαροκινή, ο άνδρας της την τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, την πλάτη και το στήθος αφότου του είπε ότι σκόπευε να ζητήσει διαζύγιο.

«Δεν ήθελα να την τραυματίσω», είναι το μόνο που κατέθεσε ο άνδρας στους δικαστές, ο οποίος έχει προφυλακισθεί.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr