5 Δεκεμβρίου 2022

Η selfie του Τσίπρα με τη νεολαία στο Ισραήλ (photos)

Διαδοχικές συναντήσεις με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρόεδρο του Εργατικού Κόμματος του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτσογκ, αντιπροσωπεία της νεολαίας του ιδίου κόμματος, αλλά και με εθελοντές ΜΚΟ, είχε ο Αλέξης Τσίπρας αργά το απόγευμα της Τετάρτης (15/11) στην Ιερουσαλήμ.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός αφού συνομίλησε μαζί τους, δεν δίστασε μάλιστα να βγάλει και μία selfie, μετά από απαίτηση της… νεολαίας.

tsipras4

Σημειώνεται ότι η ΜΚΟ IsraAID, μέλη της οποίας συνάντησε ο Τσίπρας, δραστηριοποιείται (και) στη Λέσβο παρέχοντας υπηρεσίες διάσωσης, πρώτες βοήθειες, ψυχολογική υποστήριξη και σίτιση σε πρόσφυγες, ενώ εκτός του ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη εθελοντική οργάνωση της χώρας, διαθέτει επίσης το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της κοινής συμμετοχής Ισραηλινών και Αράβων εθελοντών, οι οποίοι συμβάλλουν στο διαθρησκευτικό διάλογο.

tsipras2

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός και η ελληνική αντιπροσωπία συνάντησαν μέλη της ΜΚΟ «ΜΕΕΤ», η οποία διδάσκει πληροφορική από κοινού σε παιδιά από το Ισραήλ και την Παλαιστίνη, προωθώντας τη συνύπαρξη που ακυρώνει στην πράξη το φόβο του ενός για τον άλλον.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr