3 Δεκεμβρίου 2022

Συγκλονίζει η σύζυγος του Ρόμπιν Γουίλιαμς: Είχε τρία ακόμη χρόνια ζωής

Να υποβληθεί σε νευρολογικές εξετάσεις την εβδομάδα πριν από το θάνατό του, το περασμένο καλοκαίρι, σχεδίαζε ο Ρόμπιν Γουίλιαμς σύμφωνα με τη σύζυγό του, η οποία αποκάλυψε πως ο ηθοποιός πιθανότατα είχε μόνο τρία χρόνια ζωής ακόμη.

Στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε μετά την αυτοκτονία του συζύγου της στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια, η Σούζαν Γουίλιαμς περιέγραψε πώς ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός «διαλυόταν» σωματικά και ψυχικά τους μήνες που προηγήθηκαν.

Ο Γουίλιαμς πέθανε τον Αύγουστο του 2014 σε ηλικία 63 ετών. Τρεις μήνες νωρίτερα, οι γιατροί είχαν διαγνώσει ότι έπασχε από Πάρκινσον. «Παρουσίαζε ήδη δυσκαμψία, αστάθεια στο περπάτημα και σύγχυση», ανέφερε στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning America του τηλεοπτικού δικτύου ABC.

«Η νεκροτομή του έδειξε ότι ο ηθοποιός έπασχε επίσης από άνοια με σωμάτια του Λούι, μια ασθένεια που προκαλεί τη σταδιακή έκπτωση της νοητικής λειτουργίας», αποκάλυψε ακόμα η χήρα του.

«Αν ο Ρόμπιν ήταν τυχερός, μπορεί να ζούσε ίσως για άλλα τρία χρόνια. Και θα ήταν σκληρά χρόνια. Και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι θα ήταν ακινητοποιημένος» συμπλήρωσε, αναφερόμενη στην πρόγνωση των γιατρών.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από μια ζωή αγώνα με τους εθισμούς του, ο Γουίλιαμς ήταν «καθαρός και νηφάλιος» τα τελευταία οκτώ χρόνια της ζωής του, όμως η χρόνια κατάθλιψή του είχε επιστρέψει, συνοδευόμενη και από παράνοια.

Ο αγαπητός σε όλους ηθοποιός γνώριζε ότι θα έχανε τις νοητικές λειτουργίες του και, μολονότι μέχρι τότε είχε αντέξει, «τον τελευταίο μήνα δεν άντεχε άλλο, ήταν σαν να είχε σπάσει ένα φράγμα», συνέχισε η Γουίλιαμς εξηγώντας ότι λίγες ημέρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του, οι γιατροί σχεδίαζαν την εισαγωγή του σε μια κλινική για νευρολογικές εξετάσεις.

Ουδέποτε όμως της μίλησε για την επιθυμία του να βάλει τέλος στη ζωή του…

Στη συνέντευξή της, η Σούζαν Γουίλιαμς θυμήθηκε με δάκρυα στα μάτια την τελευταία συζήτηση που είχε μαζί του, τη νύχτα πριν από το θάνατό του και πώς έτρεξε πίσω στο σπίτι της όταν τον βρήκε απαγχονισμένο ένας βοηθός του, το επόμενο πρωί. «Ήθελα μόνο να δω τον άντρα μου. Και τον είδα… και προσευχήθηκα μαζί του. Και του είπα: «Σε συγχωρώ 50 δισεκατομμύρια φορές, με όλη μου την καρδιά. Είσαι ο γενναιότερος άνδρας που γνωρίζω. Ξέρετε, ζούσαμε έναν εφιάλτη», κατέληξε.

Η τρίτη σύζυγος του Γουίλιαμς έδωσε τη συνέντευξη αυτή αφού τον προηγούμενο μήνα κατέληξε σε διακανονισμό με τα τρία παιδιά του ηθοποιού από τις προηγούμενες σχέσεις του για το μοίρασμα της περιουσίας και των προσωπικών αντικειμένων του.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr